Du er her: Inspiration
Find inspiration

Find inspiration

Aftenskolen har altid været i konstant udvikling. DOF er ingen undtagelse. Sammen med det omgivende samfund ændres den måde, vi laver aftenskole på løbende. Der kommer nye fag - eller nye vinkler på gamle. Der kommer nye måder, at undervise på. Der kommer nye værktøjer at arbejde med.

Under Inspiration på denne hjemmeside finder du en masse information, der kan inspirere og skabe nye ideer til aftenskolen.

Under Projekter finder du vores database af gennemførte projekter, så du kan læse om, hvad andre har gjort. Der er måske allerede erfaringer med noget, du har tænkt at kaste dig ud i?

Tilrettelæggelsesformer fortæller om, hvilke forskellige muligheder der er for at planlægge og gennemføre undervisning i aftenskolen. Det behøver ikke at være den klassiske model med en underviser ved katederet og en flok elever bag pultene.

DOF har en særlig interesse inden for tre overordnede områder, hvor vi har ansat specielle konsulenter og/eller oprettet udvalg, der udvikler aktiviteterne:

1+1 behøver ikke altid at give 2. Mange gange oplever vi at vi får meget mere ud af det, når vi inddrager spændende samarbejdspartnere, der kan bidrage med ekspertise, nye målgrupper, faciliteter eller noget helt andet. Derfor er partnerskaber en rigtig god mulighed for at skabe nyt.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 2. februar 2016