ABC for mental sundhed

DOF er partner i indsatsen ’ABC for mental sundhed’, der har som sit mål at fremme mental sundhed og trivsel i den danske befolkning. Din aftenskole kan være med, fordi I er en del af DOF. Derfor må du både bruge logo og markedsføre dine kurser som ABC-aktiviteter.

ABC for mental sundhed har lavet forskellige materialer, der illustrerer, hvordan vores mentale sundhed udfordres i hverdagen, og hvordan små ændringer kan gøre en stor forskel. Mistrivsel smitter, men det gør trivsel heldigvis også.

Se og brug de forskellige film - for eksempel om dagsrejsen - eller find en kampagne, som passer til din skole. Det kan både være til eksisterende aktiviteter eller til helt nye ABC-aktiviteter. Det er op til dig. 

Du kan også få hjælp til en temadag om ABC for dine undervisere. 

Læs mere om ABC for mental sundhed

Tilbud om temadag for undervisere

Vil du og dine undervisere gerne have inspiration til at gøre ABC for mental sundhed håndgribeligt i aftenskolen, så er en temadag måske noget for jer. Vi skræddersyr mødet til jer. Det kunne for eksempel være 2-3 timer hvor I får dybere kendskab til forståelsesrammen for ABC for mental sundhed, og hvor vi omsætter ABC til praksis i netop din undervisning og i din aftenskole. Tilbuddet er gratis for DOF-skoler. Kontakt foreningskonsulent Anne Refsgaard for en aftale. 

Hvad er ABC?

A - Gør noget aktivt

B - Gør noget sammen

C - Gør noget meningsfuldt

Senest opdateret 21. februar 2023

Anne

Anne Refsgaard

Foreningskonsulent
Kirsten

Kirsten S. Knudsen

Foreningskonsulent