Indkøbsaftaler og rabatter

Som medlem af DOF har du adgang til en række fordelagtige indkøbsaftaler på ting, der kan lette administrationen af din aftenskole. Desuden giver vi gerne råd og vejledning - også på områder, hvor vi ikke har en indkøbsaftale.

Senest opdateret 27. juli 2022

Software fra MicroSoft

Microsoft-programmer kan med fordel købes gennem DOF, der har en aftale om salg af licenser til uddannelsesinstitutioner. Eksempelvis kan medlemsskoler købe en Office-pakke til omkring 25%-50% af normalprisen. Der kan evt. også anvises rabatmuligheder på andre softwareprodukter.

Salg og information: Lars Refsing

DOF har ingen aftaler om indkøb af hardware, men du kan altid ringe til en af supporterne for at få et råd om indkøb.

Information: Lars Refsing

E-conomic - regnskabsprogram

DOF har indgået en aftale på regnskabsprogrammet E-conomic, der giver 10 % rabat. Vi anbefaler dog, at du henvender dig til DOF, hvis du har behov for nyt regnskabsprogram, da DOF's administrationsprogram, ASA, også indeholder en regnskabsdel.

Information: Jytte Andersen og Lars Refsing

Kopieringsaftale med CopyDan

DOF har en aftale med COPY-DAN om lovlig kopiering. Medlemsskoler kan vælge at tilslutte sig ordningen og dermed opnå mulighed for at kopiere undervisningsmateriale, samt materiale til skolens egen interne brug. Desuden må skoler dele, gemme og uploade materiale via mails, på internt drev og på intranet - men ikke på en åben hjemmeside eller lignende.

Information: Lars Refsing

Foredrag

Herunder finder du forskellige hjemmesider/bureauer, der formidler kontakt til en lang række foredragsholdere og debattører. Bemærk, at alle aftaler indgås direkte mellem pågældende bureau og aftenskolen, så DOF er ikke part. Men vi rådgiver naturligvis gerne, hvis I har spørgsmål og lignende.

StrongMind Foredrag 

DOF har et samarbejde med StrongMind Foredrag, hvor DOF's medlemsskoler får permanent rabat på en lang række foredragsholdere med op til 30-50%.

Kontakt dem på 70 27 50 97 eller kontakt@strongmind.dk.

Playmaker Booking

DOF har en rabataftale vedrørende foredrag med firmaet Playmaker Booking. Her kan I booke alt fra tv-værter, kendte sportsnavne, iværksættere til dansestjerner fra ”Vild med dans”. I kan se dem alle på adressen www.playmakerbooking.dk. Rabatterne er mellem 10% til 20% af foredragsprisen.

Nærmere omkring priser og booking ved henvendelse til Lars Refsing eller til vores kontaktperson ved Playmaker Booking, Kasper Staal Jørgensen, kasper@playmakerbooking.dk

Andre

Følgende bureauer har DOF gode erfaringer med:

www.Forfatterforedrag.dk

www.Foredragslisten.dk

Lars

Lars Refsing

Fuldmægtig