Persondatapolitik

Persondatapolitik indeholder skolens beskrivelse af, hvordan skolen behandler personoplysninger, hvilke personoplysninger der behandles, hvem der har adgang mm.

Målgruppen for denne beskrivelse er primært skolens deltagere eller medlemmer. Persondatapolitikken er samtidigt en del af den nødvendige dokumentation for overholdelse af Databeskytelsesforordningen.

Den Persondatapolitik, som vi præsenterer her, kan bruges, som det er, eller som inspiration. Hvis skolen vælger at bruge denne Persondatapolitik, skal skolen naturligvis kontrollere, at den afspejler skolens virkelighed.

Målrettet DOF's IT-systemer

I vores forslag til Persondatapolitik har vi taget udgangspunkt i de skoler, der bruger DOF’s administrationsprogram og VuptiWeb CMS. For andre skoler kan andre forhold gøre sig gældende.

Persondatapolitik skal placeres på skolens hjemmeside og være tilgængelig for skolens deltagere.

Skoler, som bruger VuptiWeb, er mere end velkomne til at kontakte DOF, hvis de har brug for hjælp vedr. placeringen af teksten på hjemmesiden.

  • Persondatapolitik (Word-dokument, redigerbart)
    Forslag til en obligatorisk beskrivelse af skolens Persondatapolitik, som skal ligge på skolens hjemmeside. Tilpas og udskift tekst. Tekst markeret med [ ] skal ændres.

 

Senest opdateret 23. juni 2022

Dejan3

Dejan Fontana

IT-ansvarlig