Nyhedsbreve

For skoler, der udsender nyhedsbreve til deltagere gælder, at deltagerne på forhånd skal have taget aktiv stilling til, at de vil modtage disse nyhedsbreve.

DOF-skoler, hvor modtagerne tidligere har accepteret at modtage nyhedsbreve, behøver ikke at indhente en ny bekræftelse. I stedet kan man blot udsende en nyhedsmail, der gør modtagerne opmærksomme på skolens nye Persondatapolitik - og evt. ved samme lejlighed giver mulighed for at afmelde nyhedsbrevet (hvilket er standard nederst i alle nyhedsmails fra fx MailChimp). Nedenstående tekst er et forslag til en sådan tekst, der kan kopieres:

Nyhedsbrev om GDPR:

Vi passer på dine oplysninger

Den nye Databeskyttelsesforordning skal sikre, at oplysninger om dig ikke bruges til andet end det, du har givet godkendelse til. I vores tilfælde bruger vi dine oplysninger til at fortælle dig om nye, spændende kurser, foredrag og andre aktiviteter i vores aftenskole.

Det er vigtigt for os, at du ikke er i tvivl om, at vi behandler disse oplysninger på betryggende vis. Derfor kan du læse vores Persondatapolitik her på vores hjemmeside: LINK

Du kan naturligvis altid afmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ikke længere ønsker at modtage det. Men hvis du er tilfreds med at modtage det, behøver du ikke at foretage dig noget.

Markedsføring via Facebook

Facebook giver mulighed for, at man kan bruge maillister fra MailChimp og lignende programmer til at målrette annoncering ved hjælp af disse maillister. Vi vurderer dog, at denne brug kræver en ekstra accept af personerne på maillisten. MailChimp indeholder værktøjer til at indhente denne accept.

Senest opdateret 23. juni 2022

Dejan3

Dejan Fontana

IT-ansvarlig
Martinh

Martin Hansen

Kommunikationskonsulent