Spektrum: Om bestyrelsen

Spektrum: Om bestyrelsen

10. december 2018 Lov og ledelse | Nyt i DOF | Støtte og inspiration

Det nys udkomne Spektrum har Bestyrelsens opgaver og ansvar som tema. Her kan du få en masse at vide om det at arbejde som bestyrelsesmedlem i en aftenskoleforening. Bl.a. om rekruttering, vedtægter og procedurer, udvikling og meget mere. Du kan også teste, om bestyrelsesarbejdet kører fint i din aftenskole - eller om I kunne have gavn af lidt hjælp fra DOF.

Desuden kan du læse om Rytmisk Center, der rækker ud i omverdenen; om udviklingshæmmede på udveksling; om administrative fællesskaber og hvad Morten Hesseldahl ville gøre, hvis han var aftenskoleleder. Og som ekstra bonus får du hele sekretariatet som julepynt; lige til at hænge op på træet! Samt meget mere.

Sætternissen på spil

Bemærk i øvrigt, at der er sket fejl i dette nummer. Trykkeriet har byttet rundt på siderne, så tungen skal holdes lige i munden i bladets første sider. Men hvis du går ud fra sidenumrene, kan du forhåbentlig finde hoved og hale i artiklerne.

Elektronisk udgave

Spektrum sendes til skoleledere og bestyrelser i DOF's medlemsskoler samt til kommunerne og samarbejdspartnere. Du kan også finde samtlige numre af Spektrum her på hjemmesiden.

Tilbage til nyhedsoversigten