Du er her: Nyheder » Nyhedsoversigt » Indstil til Aftenskolernes Pris 2019
Indstil til Aftenskolernes Pris 2019

Indstil til Aftenskolernes Pris 2019

15. april 2019 Nyt i DOF | Støtte og inspiration

Nu kan du indstille dine bedste undervisere til Aftenskolernes Pris 2019. 

I årets udgave af Aftenskolernes Pris er der blot tre priser i alt: Årets Aftenskole, Årets Aftenskolekommune og Årets Aftenskoleunderviser. De to første priser finder vi nominerede til ad andre veje - men til underviser-prisen har vi brug for skolernes input. Så kig rundt i din aftenskole, og skriv til Martin Thirstrup Hansen, hvis du har en eller flere, der lever op til nedenstående.

Årets aftenskoleunderviser

Prisen gives til en underviser, der i særlig grad formår at skabe et rum for inspiration, læring og fællesskab. Underviseren er i besiddelse af:

  • et fagligt fundament ud over det sædvanlige,
  • pædagogiske evner i særklasse,
  • en dyb menneskelig indlevelse og særlige sociale kompetencer og
  • evnen til at nytænke og videreudvikle fagindhold, indlæring og samværsformer.

Send din nominering med en kort beskrivelse af undervisere, der viser, hvordan vedkommende lever op til ovenstående. Vi skal også bruge underviserens fulde navn samt mailadresse og eventuelt telefonnummer. Send det hele på mail til Martin Thirstrup Hansen på mh@danskoplysning.dk senest 22. maj 2019, klokken 12. OBS! Bemærk, at fristen er forlænget to dage!

Juryen

Årets jury, der i sidste ende skal udpege vinderne, består af:

Henriette Bjerrum, Vifo
Camilla Schwalbe, Kommunikationsbureauet SIVIL
Steffen Hartje, Fritid & Samfund

Pris på Kulturmødet Mors

Årets prisuddeling finder - efter at have holdt pause i 2018 - sted på Kulturmødet Mors sidst i august 2019. Her vil vi kunne præsentere de gode prismodtagere over for en bredere skare af mennesker end ved de tidligere prisfester. Og vi får sat aftenskolerne på dagsordenen som en vigtig kulturinstitution i Danmark.

Tilbage til nyhedsoversigten