Fra landsmødet

Fra landsmødet

15. september 2021

Lørdag den 11. september kunne omsider igen mødes til landsmøde.

Under overskriften 'Forandring fryder' havde vi en begivenhedsrig dag med insperende oplæg, god debatter og godt selskab.

På generalforsamlingen, der afholdes hvert andet år, blev Ingolf Christensen genvalgt som formand, der nu går ind i sit 23. år i hvervet.

"Det er ikke – og vil aldrig være nogen selvfølge for mig – og jeg er både glad for den tillid, I har vist mig, og samtidig meget ydmyg over for de krav, der er forbundet med hvervet," skriver Ingolf i det kommende Spektrum.

På årsmødet hyldede vi også en række personer med priser. Marianne Jelved og Bertel Haarder fik DOF's folkeoplysningspris for deres livslange virke for folkeoplysningeni Danmark - ikke mindst som ansvarlige ministre for området.

Desuden blev Karin Lukowski udnævnt som æremedlem af DOF for sit lange virke i både apa, Aftenskolen Bevar mig vel, landsstyrelse og diverse udvalg.

Eva Boxenbaum berettede om sin spændende forskning i ildsjæle og forandringer - og den efterfølgende debat gav både deltagerne og Eva en masse spændende viden og inspiration.

Michael Brautsch indtog herefter scenen, og formåede i den grad at holde salen på tæerne med sin energi, humor og viden om glæde og trivsel både på jobbet og i livet i al almindelighed.

Derudover var der masser af lejlighed til at erfaringsudveksle, videndele eller blot hygge sig med andre DOF'ere.

Alt i alt en længe ventet og vellykket dag i Horsens.

Tilbage til nyhedsoversigten