Aktuelle puljer

Aktuelle puljer

20. september 2018 Støtte og inspiration

Mangler du hjælp til at få en god idé ført ud i livet? Går du med et projekt i maven, som du godt kunne tænke dig at søge midler til, så står vi klar i DOF til at hjælpe med sparring og udvikling af jeres ideer, så tøv ikke med at kontakte os.

Og lige nu er der faktisk et par gode puljer at prøve kræfter med:

DFS’ udviklingspulje

Frem til den 1. oktober er der mulighed for at søge puljemidler fra DFS (og Kulturministeriet). Formålet med puljen er at udvikle og udbrede nye måder at drive folkeoplysning på, og dermed støtter den projekter, der udvikler viden om, afprøver og/eller udbreder initiativer om nye metoder, organiseringsformer og målgrupper.

Puljen fokuserer denne gang på sundhed, trivsel og livskompetencer, men ansøgninger inden for andre områder kan også søges.

Læs mere på DFS' hjemmeside

Nordeafondens lokalpulje

Også hos Nordeafonden er der mulighed for at søge midler. Her drejer det sig om projekter under 100.000 kr.

Nordea finansierer ABC for mental sundhed, som DOF jo er partner i, og deres lokale puljer er en oplagt mulighed til at sætte fokus på og understøtte sine ABC-aktiviteter i skolen.

Det typiske uddelingsbeløb er på mellem 5.000-30.000 kr. til projekter rettet mod lokale og afgrænsede målgrupper. Det kan fx være støtte til aktiviteter i foreninger, events i lokalområdet, udstyr til klubben eller lokale kulturarrangementer.

Hos Nordea søger man løbende, men det er vigtigt, at man søger 4-6 måneder før man går i gang, og man kan ikke søge til projekter man allerede har gennemført.

Læs mere på Nordeafondens hjemmeside

Tilbage til nyhedsoversigten