Møder

Navn Start Sted  
Medlemsmøde i DOF Region Sjælland - for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer Ledige pladser 11‑11‑2021 15:00 Holmegaard Værk
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Kom til medlemsmøde og hør om det nye VuptiWeb, se glasmuseet, oplev Jim Lyngvild-udstilling og nyd godt selskab med andre DOF’ere.

Årets medlemsmøde finder sted på Holmegaard Værk, der i dag er et levende museum indrettet i det gamle glasværks bygninger. Her kan du både opleve fortiden, nutiden og fremtiden via udstillinger og arbejdende værksteder.

Vi får en rundvisning på værket og derefter mulighed for selv at gå rundt og kigge.
Netop nu er særudstillingen ’Jim Lyngvild – SOLO’, der er Lyngvilds første udstilling i eget navn. Udstillingen er designet og skabt af Lyngvild selv – lige fra kjoler og smykker til skulpturer og de store fotografier, som er kernen i udstillingen.

Du får også en præsentation af den nye version af VuptiWeb - DOF’s hjemmesidesystem til medlemsskolerne. Den nye version er optimeret til at blive vist på smartphones, har flere fleksible muligheder og er designet til at vise kurser fra det nye administrationssystem, ASA. Præsentationen sker ved  DOF’s webkonsulent, Kathrine Egemar.

Dernæst skal vi kigge på regionskredsens arbejdsopgaver. Vedhæftet denne indbydelse finder du udkast til regionens seneste politik og handlingsplan. Coronaen har betydet, at vi ikke har kunnet arbejde helt som planlagt, så nu ser vi frem mod 2022. Alle regionens medlemsskoler bedes læse handlingsplanen igennem og overveje, om der er emner eller arbejdsopgaver, som de gerne ser blive taget op. Er der områder, hvor DOF i højere grad kan hjælpe og understøtte den enkelte medlemsskole? Det er med andre ord en oplagt mulighed for at få indflydelse på regionens og dermed DOF’s arbejde.

Vel mødt!

Program
15.00 Velkomst med kaffe og kage
15.30 Introduktion til det nye VuptiWeb ved Kathrine Egemar, Webkonsulent
16.30 Regionens handlingsplan
17.00 Rundvisning på Holmegaard Værk
18.30 Middag

Tid
Torsdag den 11. november 2021, kl. 15.00 – 20.00

Sted
Holmegaard Værk
Glasværksvej 55
4684 Holmegaard

Pris
Gratis for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer i DOF-skoler.

Tilmelding
Senest onsdag den 3. november 2021 via tilmeldingsknap nedenfor eller ved at sende en mail til LR@danskoplysning.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21922
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:11-11-2021 15:00
Mødegange:1
Lektioner:5
Undervisere:
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00