Du er her: Medlemsservice » Kurser i DOF

Kurser for ledere, bestyrelsesmedl. og adm. medarb

I nedenstående finder du kurser målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer samt administrative medarbejdere.

Kurser målrettet undervisere finder man under topmenuen DOF Underviser. Udover kurser vil man dér også kunne finde faktuelle oplysninger, information om projekter og tiltag mv., der har særlig relevans for undervisere på en DOF medlemsskole.

Navn Start Sted Underviser  
DOF's Inspirationsdag for skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere 16‑01‑2021 Mødecenter Odense Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Styrk din aftenskole og udvid dit aftenskolenetværk!

DOF inviterer til en indholdsrig dag, hvor der er mulighed for at høre oplæg, deltage i forskellige inspirationsmoduler – og ikke mindst møde andre DOF´ere og DOF´s sekretariat.

Astrid Haug indleder dagen med oplægget: Tænk strategisk!

Er din skole på de sociale medier eller bruger I andre digitale medier – eller overvejer du at komme i gang? Har du helt gennemtænkt, hvad formålet er? Og har du overvejet, om du udnytter mediernes potentiale fuldt ud? Rådgiver og ekspert i digital strategi og sociale medier Astrid Haug fortæller, hvordan du laver en strategi, så din skole får størst mulig værdi ud af indsatsen.
Astrid Haug er rådgiver og ekspert i digital strategi og sociale medier. Blandt andet kendt for tv, hvor hun ofte udtaler sig om digitale medier og ny teknologi. 

Derudover vil der være moduler om aftenskole-administration, digital markedsføring mv. Hele programmet bliver offentliggjort i løbet af efteråret.

Vi glæder os til at se dig!

Tid
Lørdag den 16. januar 2021, kl. 10.00 -17.30
(Formiddagskaffe/-brød fra kl. 9.30)

Sted
Mødecenter Odense, Buchwaldsgade 48, 5000 Odense

Pris
Medlem af DOF - 350 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21102
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:16-01-2021 09:30
Mødegange:1
Lektioner:8
Undervisere:
Priser:
Medlem af DOF DKK 350,00
Lov & administration af aftenskolen - dagskursus (Fredericia) 21‑11‑2020 Hotel Trinity, Fredericia Ledige pladser Kirsten Knudsen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På grund af de nye Covid-19-restriktioner har vi været nødt til at ændre på afviklingen af Lov og administration af aftenskolen.
Weekend-kurset den 13.-14. november erstattes af et fysisk en-dagskursus - foreløbigt to steder i landet - med højst 8 deltagere plus instruktører. Derudover vil der blive afholdt et eller flere supplerende on-linemøder.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kommende, nye og allerede fungerende aftenskoleledere, administrative medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Indhold:
Kurset består af oplæg og opgaver indenfor lov- og bekendtgørelser, herunder foreningsstruktur og vedtægter, regnskab og revisionsbestemmelser, lokaler, deltageradministration, anvendelse af tilskudsramme mm. Derudover arbejder vi med løn- og ansættelsesvilkår.

Kursets indhold fordeles mellem fysisk møde og digitalt møde, og indholdet ændrer sig derfor ikke væsentligt i forhold til det oprindeligt planlagte weekend-kursus.
Vi supplerer med digitale møder, hvor vi kan samle alle deltagere og fortsætte arbejdet og invitere andre konsulenter og medarbejdere fra DOF. Tidspunktet for supplerende on-linemøde(r) aftales med deltagerne.

Instruktører
Kirsten Knudsen, DOF
Anne Refsgaard, DOF

Tid
Lørdag den 21. november 2020, kl. 10-17

Sted
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Pris
Kr. 200 pr. person inklusive forplejning

Tilmeldingsfrist
Fredag den 13. november

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 1 uge før kursets start.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20134
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:21-11-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:7
Undervisere: Anne Refsgaard
Kirsten Knudsen
Priser:
Medlem af DOF DKK 200,00
Ledelse og udvikling af aftenskolen 16‑04‑2021 Hotel Trinity, Fredericia Ledige pladser Anne Refsgaard
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Kurset henvender sig til kommende, nye og allerede fungerende aftenskoleledere, administrative medarbejdere og skolebestyrelsesmedlemmer.

Mål & indhold
Kurset sætter fokus på ledelse af en aftenskole – herunder især lederens rolle, opgaver og ansvar, arbejdsgiverforpligtelser, arbejdsmiljø og trivsel, drift og markedsføring, GDPR, strategi og udvikling, etik og lokalt samarbejde i forhold til kommune og samarbejdspartnere.

Instruktører
Kirsten Knudsen, DOF
Anne Refsgaard, DOF
Martin Hansen, DOF
samt andre DOF-konsulenter ad hoc

Tid
Fredag den 16. april, kl. 15 til 17. april 2021, kl. 17.30 (ca.)

Sted
Trinity Hotel og Konferencecenter
Gl. Færgevej 30
7000 Fredericia

Pris
Kr. 500 pr. person inklusive enkeltværelse og forplejning

Tilmeldingsfrist
Fredag den 12. februar 2021

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 4 uger før kursets start.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Se kursusopslag i pdf hér

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21101
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:16-04-2021 15:00
Mødegange:2
Lektioner:12
Undervisere: Martin Hansen
Anne Refsgaard
Kirsten Knudsen
Priser:
Medlem af DOF DKK 500,00
Annoncering i Facebook - for øvede 10‑12‑2020 SIND Daghøjskole, Aalborg Ledige pladser Anne Billing
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe: Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, der er øvede annoncører på aftenskolens Facebook-side

Mål og indhold:

Annoncering på Facebooks platforme kan virke ekstremt komplekst, og som annoncør har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du få mulighed for at få genopfrisket hvordan du…:
• opsætter de korrekte målgrupper og rammer dem, som du vil
• opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre
• præcist ved, hvad du kan bruge din annoncering på Facebook til (og hvad du ikke kan bruge den til), så du rammer rigtigt og hurtigere ser resultater

Du vil også blive introduceret til Facebooks Pixel, og hvordan den kan bruges til retargeting af dem, der allerede har besøgt din hjemmeside og få indblik i, hvilket samspil der er mellem Facebook og Instagram.

Du skal bare møde op med en bærbar computer (OBS: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har administratorrettigheder på virksomhedens annoncekonto og Facebookside.

Underviser
Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Tid
Torsdag den 10. december 2020,  kl. 10.00-16.00

Sted
SIND Skolerne, Bispensgade 7A, 9000 Aalborg

Pris
450,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1800,- for andre

Tilmeldingsfrist
Fredag den 20. november 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118, kontonr. 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20252
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:10-12-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 450,00
Ikke medlem DKK 1.800,00
ASA for begyndere 20‑01‑2021 Roskilde Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 20‑01‑2021
 • Sted: Roskilde
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 20. januar 2021, kl. 9-15

Sted Roskilde - lokale oplyses senere

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 5. januar 2021

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21203
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:20-01-2021 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
ASA for begyndere 13‑01‑2021 Vartov, Kbh. Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 13‑01‑2021
 • Sted: Vartov, Kbh.
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 13. januar 2021, kl. 9-15

Sted Vartov, Farvergade 27, 1463 Kbh K

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Mandag den 14. december 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21202
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:13-01-2021 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Lov & administration af aftenskolen - dagskursus (Kbh.) 14‑11‑2020 Vartov, Kbh. Ledige pladser Kirsten Knudsen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

På grund af de nye Covid-19-restriktioner har vi været nødt til at ændre på afviklingen af Lov og administration af aftenskolen.
Weekend-kurset den 13.-14. november erstattes af et fysisk en-dagskursus - foreløbigt to steder i landet - med højst 8 deltagere plus instruktører. Derudover vil der blive afholdt et eller flere supplerende on-linemøder.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til kommende, nye og allerede fungerende aftenskoleledere, administrative medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer.

Indhold:
Kurset består af oplæg og opgaver indenfor lov- og bekendtgørelser, herunder foreningsstruktur og vedtægter, regnskab og revisionsbestemmelser, lokaler, deltageradministration, anvendelse af tilskudsramme mm. Derudover arbejder vi med løn- og ansættelsesvilkår.

Kursets indhold fordeles mellem fysisk møde og digitalt møde, og indholdet ændrer sig derfor ikke væsentligt i forhold til det oprindeligt planlagte weekend-kursus.
Vi supplerer med digitale møder, hvor vi kan samle alle deltagere og fortsætte arbejdet og invitere andre konsulenter og medarbejdere fra DOF. Tidspunktet for supplerende on-linemøde(r) aftales med deltagerne.

Instruktører
Kirsten Knudsen, DOF
Anne Refsgaard, DOF

Tid
Lørdag den 14. november 2020, kl. 10-17

Sted
Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Pris
Kr. 200 pr. person inklusive forplejning

Tilmeldingsfrist
Fredag den 6. november

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463.
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 1 uge før kursets start.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20133
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:14-11-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:7
Undervisere: Anne Refsgaard
Kirsten Knudsen
Priser:
Medlem af DOF DKK 200,00
ASA for begyndere 16‑12‑2020 Vartov, Kbh. Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 16‑12‑2020
 • Sted: Vartov, Kbh.
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 16. december 2020, kl. 9-15

Sted Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 1. december 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20257
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:16-12-2020 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
ASA for begyndere 02‑12‑2020 MarselisborgCentret, Århus Venteliste Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 02‑12‑2020
 • Sted: MarselisborgCentret, Århus
 • : Venteliste
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 2. december 2020, kl. 10-16

Sted MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus C

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 17. november 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20256
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:02-12-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Annoncering i Facebook - for begyndere 04‑12‑2020 Scandic Roskilde Ledige pladser Anne Billing
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, som administrerer en aftenskoles Facebook-side, og som har behov for helt grundlæggende viden omkring annoncering i Facebook
 
Mål & indhold
Oplever du, at din annoncering på Facebook mest af alt ligner det rene gætværk og boosts opsat i blinde?

Og er du klar til…
• at tage styringen over din Facebook-annoncering i stedet for at Facebook styrer dig?
• at være tryg ved at logge på og sætte en annonce op uden at få svedige håndflader?
• at finde den rigtige målgruppe til dine annoncer?

Så er dette kursus i Facebook-annoncering lavet til dig.
Som annoncør på Facebook har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du lære de grundlæggende principper i Facebooks annonceværktøj, hvordan du rammer din målgruppe og opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre. Der vil være praktiske øvelser i løbet af dagen, hvor du får mulighed for selv at prøve funktionerne af.

OBS: Du skal bare møde op med en bærbar computer (obs.: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har adgang til aftenskolens annoncekonto og Facebookside.

Underviser Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Tid Fredag den 4. december 2020, kl. 9.30-15.30

Sted Scandic Roskilde Park, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Pris
450,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1800,- for andre

Tilmeldingsfrist
Torsdag den 19. november 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118 kontonr.: 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20251
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:04-12-2020 09:30
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 450,00
Ikke medlem DKK 1.800,00
Annoncering i Facebook - for øvede 05‑11‑2020 Scandic Roskilde Få ledige pladser Anne Billing
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe: Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, der er øvede annoncører på aftenskolens Facebook-side

Mål og indhold:

Annoncering på Facebooks platforme kan virke ekstremt komplekst, og som annoncør har du brug for at vide, hvad der virker, og hvor du spilder din tid og dine penge.

På dette kursus vil du få mulighed for at få genopfrisket hvordan du…:
• opsætter de korrekte målgrupper og rammer dem, som du vil
• opbygger annoncer, som får brugerne til at klikke videre
• præcist ved, hvad du kan bruge din annoncering på Facebook til (og hvad du ikke kan bruge den til), så du rammer rigtigt og hurtigere ser resultater

Du vil også blive introduceret til Facebooks Pixel, og hvordan den kan bruges til retargeting af dem, der allerede har besøgt din hjemmeside og få indblik i, hvilket samspil der er mellem Facebook og Instagram.

Du skal bare møde op med en bærbar computer (OBS: en tablet er desværre ikke nok) samt sikre, at du har administratorrettigheder på virksomhedens annoncekonto og Facebookside.

Underviser
Anne Billing
Anne Billing har en baggrund indenfor e-commerce og mere end 15 års erfaring med online markedsføring. Hun har tidligere drevet egen webshop og har desuden arbejdet for interesseorganisationen FDIH som onlineansvarlig i 7 år. Siden 2015 har Anne som selvstændig konsulent rådgivet, undervist og hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med at blive synlige og få kunder fra især Facebook, Instagram og Google. Ud over rådgivning varetager hun også annoncering på Facebook og Instagram for mere end 40 forskellige virksomheder.

Tid
Torsdag den 5. november 2020, kl. 9.30-15.30

Sted
Scandic Roskilde Park, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Pris
450,- kr for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole
1800,- for andre

Tilmeldingsfrist
Fredag den 30. oktober 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 7118, kontonr. 0001628463
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves i tillæg til kursusgebyret et udeblivelsesgebyr på 400 kr.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20249
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:05-11-2020 09:30
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Anne Billing
Priser:
Medlem af DOF DKK 450,00
Ikke medlem DKK 1.800,00
ASA for begyndere 18‑11‑2020 Scandic Roskilde Venteliste Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 18‑11‑2020
 • Sted: Scandic Roskilde
 • : Venteliste
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 18. november 2020, kl. 9-15

Sted Scandic Roskilde Park, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 3. november 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20254
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:18-11-2020 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
VuptiWeb workshop 24‑11‑2020 Aarhussalen Ledige pladser Kathrine Egemar
Se mere   Luk  
 • Navn: VuptiWeb workshop
 • Start: 24‑11‑2020
 • Sted: Aarhussalen
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Kathrine Egemar
Se mere   Luk  

Målgruppe
Alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, der vil arbejde eller arbejder med skolens hjemmeside i DOF’s hjemmesidesystem VuptiWeb

Mål & indhold
Formålet med workshoppen er at hjælpe dig med at lave skolens hjemmeside i VuptiWeb og/eller hjælpe dig med de funktioner, som du synes, at du har lidt svært ved.
Du har mulighed for at sidde og arbejde med egen hjemmeside, og Kathrine vil være til rådighed for at hjælpe og løbende svare på spørgsmål.
Du kan ikke regne med at få en 100% færdig hjemmeside i løbet af workshoppen, men du vil være kommet et godt stykke vej, så du selv har mulighed for at færdiggøre den.

OBS! Medbring gerne din egen bærbare computer.
Skulle dette ikke være muligt, kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed. Kontakt Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk eller 26 17 90 73.

Instruktører
Kathrine Egemar, Grafiker og Webkonsulent hos DOF

Tid
Tirsdag den 24. november, kl. 10-13
 
Sted
Århussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Århus C

Pris
Gratis. Tilmelding dog nødvendig!

Tilmeldingsfrist
Mandag den 9. november

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et gebyr på 400 kr.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter. 
  

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20258
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:24-11-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:3
Undervisere: Kathrine Egemar
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
VuptiWeb workshop 24‑11‑2020 Aarhussalen Ledige pladser Kathrine Egemar
Se mere   Luk  
 • Navn: VuptiWeb workshop
 • Start: 24‑11‑2020
 • Sted: Aarhussalen
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Kathrine Egemar
Se mere   Luk  

Målgruppe
Alle skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, der vil arbejde eller arbejder med skolens hjemmeside i DOF’s hjemmesidesystem VuptiWeb

Mål & indhold
Formålet med workshoppen er at hjælpe dig med at lave skolens hjemmeside i VuptiWeb og/eller hjælpe dig med de funktioner, som du synes, at du har lidt svært ved.
Du har mulighed for at sidde og arbejde med egen hjemmeside, og Kathrine vil være til rådighed for at hjælpe og løbende svare på spørgsmål.
Du kan ikke regne med at få en 100% færdig hjemmeside i løbet af workshoppen, men du vil være kommet et godt stykke vej, så du selv har mulighed for at færdiggøre den.

OBS! Medbring gerne din egen bærbare computer.
Skulle dette ikke være muligt, kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed. Kontakt Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk eller 26 17 90 73.

Instruktører
Kathrine Egemar, Grafiker og Webkonsulent hos DOF

Tid
Tirsdag den 24. november 2020, kl. 15-18
 
Sted
Århussalen, Sankt Knuds Torv 3, 8000 Århus C

Pris
Gratis. Tilmelding dog nødvendig!

Tilmeldingsfrist
Mandag den 9. november 2020

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et gebyr på 400 kr.
I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter. 
  

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20259
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:24-11-2020 15:00
Mødegange:1
Lektioner:3
Undervisere: Kathrine Egemar
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
ASA for begyndere 25‑11‑2020 Hotel Phønix Helnan, Aalborg Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 25‑11‑2020
 • Sted: Hotel Phønix Helnan, Aalborg
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 25. november 2020, kl. 10-16

Sted Phoenix Hotel, Vesterbro 77, 9000 Aalborg

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 10. november 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20255
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:25-11-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
ASA for begyndere 11‑11‑2020 Aftenskolernes Hus - Sønderborg Venteliste Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 11‑11‑2020
 • Sted: Aftenskolernes Hus - Sønderborg
 • : Venteliste
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 11. november 2020, kl. 10-16

Sted Aftenskolernes Hus Sønderborg, Voldgade 3, 6400 Sønderborg
OBS: Indgang fra Batterivej rundt om hjørnet

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Tirsdag den 27. oktober 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20253
Status:Igangsat
Første møde:11-11-2020 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
En ny måde at mødes på – Intro til Zoom som mødeværktøj 06‑11‑2020 Online-kursus Ledige pladser Rasmus Hollerup
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Kurset henvender sig til skoleledere/bestyrelsesmedlemmer, der gerne vil have indblik i, hvordan man benytter Zoom som mødeværktøj. Deltagere bør være fortrolige med almindelig brug af IT.

Mål og indhold
Lær, hvordan du nemt kan oprette et møde og på den måde facilitere et rum til dig og aftenskolens undervisere eller bestyrelse, hvor I har mulighed for at tale om løst og fast eller følger en reel dagsorden, giver hinanden sparring og afklarer eventuelle tvivlsspørgsmål i Corona-tiden.

Kurset afvikles online på platformen Zoom, så du deltager hjemmefra. Samlet kursustid er ca. 2 timer. Møderummet vil være åbent en halv time før kursusstart. Inden kurset får du tilsendt vejledning og link til kurset.

Du vil lære
• -Hvordan man inviterer deltagere
• -Hvilket udstyr, der kræves
• -Hvordan man optimerer sin video og lyd
• -Hvordan man deler indhold fra sin computer live

Udstyr
For at kunne deltage skal du bruge:
• -Computer/tablet (helst computer, da det giver flere muligheder)
• -Webcam (ofte indbygget i laptops)
• -Mikrofon (ofte indbygget i laptops)
• -Vi anbefaler, at du benytter høretelefoner, så baggrundsstøj minimeres

Inden kurset bedes du downloade programmet Zoom her:
https://www.zoom.us/download#client_4meeting

Tid: Fredag den 6. november, kl. 9.30-11.30 (Zoom-rummet er åbent fra kl. 9)

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 5. november, kl. 15

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20260
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:06-11-2020 09:30
Mødegange:1
Lektioner:2
Undervisere: Rasmus Hollerup
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
En ny måde at mødes på – Intro til Zoom som mødeværktøj 06‑11‑2020 Online-kursus Ledige pladser Rasmus Hollerup
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Kurset henvender sig til skoleledere/bestyrelsesmedlemmer, der gerne vil have indblik i, hvordan man benytter Zoom som mødeværktøj. Deltagere bør være fortrolige med almindelig brug af IT.

Mål og indhold
Lær, hvordan du nemt kan oprette et møde og på den måde facilitere et rum til dig og aftenskolens undervisere eller bestyrelse, hvor I har mulighed for at tale om løst og fast eller følger en reel dagsorden, giver hinanden sparring og afklarer eventuelle tvivlsspørgsmål i Corona-tiden.

Kurset afvikles online på platformen Zoom, så du deltager hjemmefra. Samlet kursustid er ca. 2 timer. Møderummet vil være åbent en halv time før kursusstart. Inden kurset får du tilsendt vejledning og link til kurset.

Du vil lære
• -Hvordan man inviterer deltagere
• -Hvilket udstyr, der kræves
• -Hvordan man optimerer sin video og lyd
• -Hvordan man deler indhold fra sin computer live

Udstyr
For at kunne deltage skal du bruge:
• -Computer/tablet (helst computer, da det giver flere muligheder)
• -Webcam (ofte indbygget i laptops)
• -Mikrofon (ofte indbygget i laptops)
• -Vi anbefaler, at du benytter høretelefoner, så baggrundsstøj minimeres

Inden kurset bedes du downloade programmet Zoom her:
https://www.zoom.us/download#client_4meeting

Tid: Fredag den 6. november, kl. 12.30-14.30 (Zoom-rummet er åbent fra kl. 12)

Tilmeldingsfrist: Torsdag den 5. november, kl. 15

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20261
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:06-11-2020 12:30
Mødegange:1
Lektioner:2
Undervisere: Rasmus Hollerup
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
Corona-restriktioner, konsekvenser og hjælp til håndtering – online-møde for skoleledere 30‑10‑2020 Online-møde Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Myndighedernes nye restriktioner, som blev udmeldt i fredags, giver konsekvenser for en del af aftenskolens aktiviteter, og der er lige nu en del usikkerhed rundt omkring om, hvad man kan og hvad man må.

DOF inviterer derfor til on-line-møde med dig som skoleleder om situationen.
På møderne bliver der mulighed for at vende de aktuelle udfordringer med konsulenter og de øvrige skoleledere.

Vi kigger nærmere på, hvordan aftenskolen kan organisere sig; hvordan man kan tilrettelægge kurser i den foredragslignende form (”hvor deltagerne i al væsentlighed sidder ned”) - og hvilket ansvar, det indebærer.

Konsulenter: Kirsten S Knudsen og Pernille Marstrand

Tid: 30. oktober, kl. 14.30-15.30

Sted: Mødet vil foregå på platformen Zoom, som du som deltager vil få tilsendt et link til samt en kort vejledning til forud for mødet.

Tilmeldingsfrist: 30. oktober kl. 10.00

 
For at kunne deltage, skal du bruge:
• Computer eller tablet (Smartphone frafrådes)
• Webcam (ofte indbygget i laptops)
• Mikrofon (ofte indbygget i laptops)
• Vi anbefaler, at du benytter høretelefoner, så baggrundsstøj minimeres
 
Vi forventer at du deltager med kameraet tændt, så vi kan se hinanden.
I god tid inden mødet skal du installere Zoom på din computer eller tablet og lave et login. Du kan hente Zoom her: https://www.zoom.us/download#client_4meeting

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:20132
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:30-10-2020 14:30
Mødegange:1
Lektioner:1
Undervisere:
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00
ASA for begyndere 06‑01‑2021 Musholm, Korsør Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
 • Navn: ASA for begyndere
 • Start: 06‑01‑2021
 • Sted: Musholm, Korsør
 • : Ledige pladser
 • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale

Formål og indhold
Formålet med kurset er, at du efterfølgende kan administrere aftenskolen i ASA, der er afløseren til DOFPro. Kurset er en del af udrulningen af ASA som administrationssystem til skolerne i DOF, hvorfor det forventes, at du efter kurset aktivt anvender ASA i administrationen af aftenskolen.

Du får på kurset lært de basale funktioner i ASA. Vi gennemgår den nødvendige grundopsætning af ASA og ligeledes de daglige rutiner såsom at oprette undervisere, lokaler, hold, tilmelde deltagere m.m.

Begrænsede gratis licenser
I modsætning til DOFPro, som var ejet og driftet af DOF, er ASA en lejet løsning, hvor der skal betales licenser. DOF har dog oprettet en licensmodel, hvor vi stiller et antal gratis licenser til rådighed til hver skole, afhængig af skolens størrelse/aktivitetsniveau.
For helt små skoler betyder det for eksempel, at man kun har en brugerlicens til rådighed. I er naturligvis stadig velkommen til at deltage et par stykker fra samme skole på kurserne, så I er flere til at lære og huske, men I får ikke adgang til flere gratis logins.
Læs mere om licenser her


OBS: Medbring egen bærbar til kurset.

Skulle det ikke være muligt kan et begrænset antal kursusmaskiner stilles til rådighed.
Kontakt Lis Schlotfeldt tlf.: 26 17 90 73 eller lis@danskoplysning.dk


Underviser Martin Michel, DOF

Tid Onsdag den 6. januar 2021, kl. 9-15

Sted Musholm, Musholmvej 100, 4220 Korsør

Pris Gratis for DOF medlemmer

Tilmeldingsfrist Mandag den 14. december 2020

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:21201
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:06-01-2021 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Medlem af DOF - gratis DKK 0,00