Musik i aftenskolen - for alle typer skoler

Et godt ’udstillingsvindue’

Musikhold, kor og orkestre er med sine engagerede deltagere ofte en stærk driver i aftenskolen - og koncerter med deltagerne på musikholdene kan være et rigtig fint udstillingsvindue for skolen.

Hold med kor er en mulighed for alle typer aftenskoler – også en gigtskole eller en anden skole med en særlig profil; og det glemmer man undertiden, hvis man er optaget af at dyrke skolens niche. Men rigtig mange mennesker – og flere og flere – vil gerne mødes om sang, hvis nogle vil skabe muligheden, og det er bare ét eksempel på noget af dét, vi kunne arbejde med ved et konsulentbesøg.

Men der kan være meget andet, som det vil være godt og konstruktivt at mødes om … ring eller skriv - og lad os finde ud af det sammen.

Vi gi'r en hånd med ...

Måske har du lyst til at sætte nye ting i gang i aftenskolen men synes, det er svært at finde på de gode idéer og at komme fra idé til handling?

Eller oplever du, at samarbejdet om aftenskolen går lidt trægt eller er udfordret på anden vis?

Så kontakt DOF’s musik- og kulturkonsulent, Pernille Marstrand, og få en håndsrækning til at få knækket nødden og komme i gang med alt det sjove – nemlig at drive en dynamisk aftenskole, der gør en forskel dér, hvor I er.

Målet med et konsulentmøde er at øge tilfredsstillelsen og fornøjelsen ved at arbejde med aftenskolen - og at medvirke til, at du og I får et godt flow i samarbejdet omkring udviklingen af jeres aftenskole.

Formen på mødet kan være både information og dialog, workshop eller hvad der nu passer for netop din og jeres situation.

Tidsrammen beslutter vi sammen – det er ofte en 2-4 timer, men kan være alt fra et kort besøg til en hel eftermiddag.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 11. april 2022