Du er her: Medlemsservice » Info om Corona » Retningslinjer
Print Friendly and PDF

Retningslinjer

OBS! Kulturministeriet har allerede nu offentliggjort retningslinjer gældende fra 1. august. Pr. 1. august ændres pladskravet, så der kun kræves 2 kvadratmeter pr. deltager, det gælder også bassin.

Læs mere her: Retningslinjer pr. 1. august 2021

Retningslinjer pr. 1. juli

Forsamlingsloftet er pr. 1. juli hævet til 250 personer indendørs. Udendørs er forsamlingsloftet 500. Der kan dog være op til 500 forsamlet indendørs, hvis der er tale om publikumsrettet aktivitet, hvor publikum i al væsentlighed sidder ned. Ligeledes kan der arrangeres større udendørs aktiviteter, men det kræver særlig opdeling af deltagere

Hvis aftenskolens aktiviteter finder sted på en lokalitet, som fortsat er omfattet af krav om Coronapas, skal deltagerne efterleve dette krav, når de ansvarlige for lokaliteten forlanger det.

Oversigt over de gældende retningslinjer

Dette er en kort opsummering. Det er skolens eget ansvar at sætte sig ind i detaljerne i de gældende retningslinjer. Er man i tvivl om noget, er man altid velkommen til at spørge os i DOF.

  • Der skal være mindst 2 kvadratmeter lokale pr. deltager, hvis man primært sidder ned. Hvis man bevæger sig rundt eller synger, skal der være mindst 4 kvadratmeter lokale/vandoverflade pr. deltager.
  • Arrangementer med op til 500 personer kan gennemføres indendørs, hvis deltagerne i al væsentlighed sidder ned og har fokus mod en scene, podie eller lignende og overholder afstandskrav mm.
  • Det anbefales generelt at holde mindst 1 meters afstand - dog 2 meter ved fysisk aktivitet og sang og når det ellers er muligt. Læs om afstand her.
  • Der skal være adgang til håndvask eller håndsprit og lokaler skal jævnligt udluftes.

Kulturministeriets retningslinjer er opdaterede og forenklede pr. 1. juli og kan læses her:

Retningslinjer for udøvende og idræts- og foreningsaktiviteter

Uddybende Q & A hos Kulturministeriet

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 12. juli 2021