Du er her: Medlemsservice » Info om Corona » Hjælpepakker

Hjælpepakker

Som følge af den seneste politiske udmelding om at de generelle restriktioner forlænges frem til 5. april, forventer vi at hjælpepakken forlænges tilsvarende.

Hjælpepakke vedrørende nedlukningen december 2020 - februar 2021

Der er opnået politisk enighed om en kompensationspakke til aftenskoler, daghøjskoler og Folkeuniversitetet. Det betyder, at der kan udbetales løn for januar og februar 2021. Det gælder for hold med aflyst undervisning på grund af corona-nedlukningen. Det er ikke en forudsætning, at deltagerne har indbetalt.

Der er nu åbent for ansøgninger på Slots- og Kulturstyrelsens hjemmeside. Se vejledning og find link til ansøgningsskemaet her. 

Bemærk at der er ansøgningsfrist 1. april 2021. 

Hjælpepakke angående forsamlingsloft på 10 - fristen er nu overskredet

Kulturministeriets hjælpepakke til kompensation for ekstraudgifter til løn og lokaler eller tab af deltagerbetaling i forbindelse med forsamlingsloftet på 10 personer i perioden 26. oktober - 31. december. Læs mere her.

Afregning af forårets hjælpepakke - fristen er nu overskredet

Kultuministeriets hjælpepakke til kompensation for tabt deltagerbetaling i perioden 9. marts-8. august har frist for afrapportering senest 8. december. Læs mere her.

OBS! Inden afregning af Kulturministeriets kompensation for tabt deltagerbetaling skal regnskabet for øvrige hjælpepakker være afsluttet, da de endelige beløb skal indgå. Det betyder, at aftenskoler, der har søgt f.eks. kompensation for faste omkostninger ikke kan overholde fristen den 8. december. I bør inden den 8.12. kontakte Slots- og Kulturstyrelsen på post@slks.dk, og gøre opmærksom på jeres situation (husk at opgive jeres journalnr.).

Se mere på følgende sider, og kontakt os gerne, hvis I har brug for at stille spørgsmål eller få vejledning.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 25. februar 2021