Genveje for skoleledere

På denne side har vi samlet en række genveje til sider på denne hjemmeside, som er specielt relevante for dig, der er skoleleder.

Der er højst sandsynligt en masse andre sider, der også er både interesante og relevante for dig, men her viser vi de vigtigste for skolelederen.

Savner du nogle sider, må du meget gerne give besked til Martin Thirstrup Hansen.

Ny skoleleder?

DOF afholder årligt et kursus, der er specielt målrettet nye ledere. Kurset Lov og Ledelse giver en grundig introduktion til folkeoplysningsloven og de forskellige administrative praksis, der er gode at kende. Desuden får deltagerne et godt og værdifuldt netværk med de andre kursister, som oftest giver god sparring lang tid efter kurset. Og så får man også en introduktion til en række medarbejdere, som man kan trække på efterfølgende. Du finder det næste Lov og Ledelseskursus i kursusoversigten.

Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge DOF's medarbejdere om råd og vejledning.

Aftenskolehåndbogen 

Aftenskolehåndbogen er DOF's opslagsværk om driften af en aftenskole. Her kan du læse om alt fra oprettelse og drift af en forening til administration af en aftenskole.

Hjælp til IT

Kurser og møder

Og husk, at du altid er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til driften af din aftenskole. På medarbejderoversigten kan du se, hvad vi hver især har af kompetencer og ansvarsområder - samt vores kontaktoplysninger.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 11. april 2022