Sundhed kan læres - 2021

EU-projekt: Health can be learned

Sammen med partnere fra UK, Portugal og Litauen fik DOF en bevilling fra EU-programmet Erasmus+ til et projekt inspireret af en projektide fra SIND-skolerne i Aalborg.

Efter en meget positiv start i København, er projektet desværre blevet hårdt ramt af Corona-situationen. Forskellige restriktioner i de forskellige lande ødelagde fuldstændig den oprindelige plan.

Projektet er baseret på Peter Thybos Det Dobbelte Kram og ABC. Her er det vigtigt for den mentale sundhed at gøre noget meningsfyldt sammen med andre. Her kom forskellige restriktioner vedrørende størrelsen af tilladte forsamlinger til at ”spænde ben” for et helt centralt element i projektet.

Vi har fået forlænget projektet til udgangen af august 2021, og der arbejdes nu på højtryk på at få samlet ’stumperne’ til en forhåbentlig brugbar og inspirerende rapport.

Sammen med partnere fra UK, Portugal og Litauen fik vi en bevilling fra EU-programmet Erasmus+ til et projekt inspireret af en projektidé fra SIND-skolerne i Aalborg. Projektet er baseret på Peter Thybo’s Det Dobbelte Kram og ABC, hvor det væsentlige budskab er at gøre noget aktivt og meningsfyldt sammen med andre.

Efter en meget positiv start i København, er projektet desværre blevet hårdt ramt af Corona-situationen, og forskellige restriktioner i de forskellige lande ødelagde fuldstændig den oprindelige plan. Vi har fået forlænget projektet til udgangen af august 2021, hvor der skal aflægges en forhåbentlig brugbar og inspirerende rapport.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 19. oktober 2021