Du er her: Inspiration » Musik- og Kulturområdet i DOF
Musik, Kunst & Kultur

Musik, Kunst & Kultur

DOF - masser af kulturliv!

Musikken, de manuelle kunstfag og i det hele taget kulturfag har en stor og vigtig betydning i både DOF og i mange af landsorganisationens medlemsskoler. Derfor har det store fagområde sin egen fagkonsulent, som er klar med råd og vejledning både til DOF's nuværende medlemmer - og til dig, der overvejer, om jeres aftenskole skulle søge om medlemskab af DOF's landsorganisation.

Spørg endelig - vi er her for det samme - og du finder kontaktoplysningerne lige herude til højre ..

Om kor og corona- se mere her

DOF er aftenskolens bagland!

DOF er medlemsskolernes bagland - og i DOF's landsorganisation arbejder vi hele tiden på at gøre det bedre, lettere og forhåbentlig også sjovere for vore medlemsskoler at at drive aftenskole.

Vi modtager med glæde henvendelser, idéer og forslag til denne udvikling. Det gælder i det hele taget - men også specifikt for fagområderne musik, kunst og kultur - så ring eller skriv til musik- og kulturkonsulenten, hvis du har forslag, du gerne vil bidrage med eller idéer, du har brug for sparring til at rykke videre med! Kontaktoplysningerne står her på siden ude til højre.

DOF's Musikpulje

DOF's medlemsskoler har adgang til en række medlemsydelser, og desuden er der en særpulje for musikområdet, nemlig Musikpuljen. Se vilkår og betingelser for puljen her, hvor du også kan finde det elektroniske ansøgningsskema:

Se Lokalforeningspuljen for andre muligheder for støtte.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 21. september 2020