Du er her: Inspiration » Bevægelse og sundhed » Gigt og andre bevægelseshandicaps

Gigt og andre bevægelseshandicaps

Der findes ca. 40 aftenskoler i Danmark, som hedder Gigtforeningens OplysningsKreds eller bare GOK. Disse er oprettet på initiativ af Gigtforeningen, men er selvstændige aftenskoler, hvoraf de fleste er medlemmer hos DOF. GOK-skolerne har særligt fokus på at udbyde kurser til mennesker, med problemer i bevægeapparatet. DOF og Gigtforeningen har i mange år haft et samarbejde, hvor vi hver især understøtter GOK-skolerne og koordinere udbuddet af kurser og inspirationsarrangementer.

Some description

Vil du vide mere om gigtsygdomme eller blive medlem af Gigtforeningen, kan du læse mere på www.gigtforeningen.dk.

Ud over GOK-skolerne er der også mange andre aftenskoler, som tilbyder kurser for målgruppen af mennesker med problemer i bevægeapparatet, og de benytter selvfølgelig også DOF’s kursustilbud.

Ganske meget undervisning er bevægelseslære i varmt vand, fordi dette er en aktivitet, som både er godt og tilgængeligt for målgruppen, men undervisning ”på land” vinder frem, og er med den rigtige tilrettelæggelse også meget velegnet.

Ud over inspirationskurser, som udbydes af DOF er der også mulighed for som underviser at deltage i Gigtforeningens kurser til medlemspris.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 19. september 2018