Du er her: Inspiration » ABC for mental sundhed
ABC for mental sundhed

ABC for mental sundhed

DOF er partner i indsatsen ’ABC for mental sundhed’, der har som sit mål at gøre alle borgere i Danmark en lille smule mere mentalt sunde. Din aftenskole kan være med, fordi I er en del af DOF. Derfor må du både bruge logo og markedsføre dine kurser som ABC-aktiviteter.

Du kan også få hjælp til at invitere til en temadag om ABC for dine undervisere. Læs mere om dette nederst på denne side.

Læs mere om ABC og aftenskolen 

Some description

Brug ABC i din skoles markedsføring

Flere mennesker skal have mulighed for at deltage i aktiviteter, som styrker deres mentale sundhed. Vi vil gerne udbrede dette budskab, og derfor kan du frit bruge af markedsføringsmaterialet, som er udviklet for ABC for mental sundhed.

Det er blandt andet en række film med en humoristisk tilgang, som egner sig godt både til Facebook og hjemmesider.

Find den film, som passer på dit hold og brug det som blikfang og med en fængende tekst, til at få deltagerne direkte ind på din tilmeldingsside. Synes du ikke det helt rammer din aftenskole, så hjælper vi også gerne med et tilpasset materiale. 

Film

Der er lavet tre forskellige 'serier'. Kig dem igennem og se, om der ikke er nogen, der passer godt til din skole.

Trykt materiale

Det trykte materiale kan både printes som plakater, postkort osv. og bruges som billeder på hjemmeside og Facebook.

Gør dine aktiviteter til ABC-aktiviteter

I kampagnematerialet spørges der ”Hvad gør dig glad?”, og det er faktisk, hvad det hele handler om. Aftenskolens opgave er at tilrettelægge og synliggøre muligheder for kurser og aktiviteter, som gør mennesker glade. Det skal være aktivt, meningsfuldt og sammen med andre. Muligvis gør I det allerede, og det er fint, men med denne indsats vil vi gøre det fokuseret og lidt mere for lidt flere.

Tilbud om temadag for undervisere

Synes du og dine undervisere, at det er svært at gøre ABC for mental sundhed håndgribeligt i aftenskolen, så kunne denne temadag være noget for jer. Brug 2-3 timer sammen, hvor I får dybere kendskab til, hvad forståelsesrammen ”ABC for mental sundhed” er, og hvor vi omsætter det til praksis i netop din undervisning i din aftenskole. Tilbuddet er gratis for DOF-skoler. Alt hvad du skal gøre er at kontakte foreningskonsulent Anne Refsgaard for at høre, hvornår vi kan lave en temadag hos jer.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 12. december 2018