Du er her: DOF Underviser » Kurser og efteruddannelse » Gigtforeningens kurser

Deltag i Gigtforeningens bassinkurser til medlemspris

DOF har indgået samarbejde med Gigtforeningen og kan tilbyde alle undervisere på DOF-medlemsskoler at deltage i Gigtforeningens bassinkurser.

Undervisere kan søge om tilskud til kursusgebyret gennem DOF ved at ansøge om tilskud via 'Eksterne kurser'.
 
Mange undervisere har allerede tidligere benyttet sig af denne mulighed – primært undervisere på GOK-skoler, men vi håber, at flere vil lade sig inspirere ved at deltage i Gigtforeningens kurser.
 
Tilmelding samt andre spørgsmål, der relaterer direkte til kurserne, skal ske ved direkte henvendelse til Gigtforeningen. Husk, at du skal skrive, at du kommer fra en DOF medlemsskole og navnet på denne. 

Aktuelle kurser (opdateres løbende):

Kursus 1 for bassinundervisere, Vejen den 25. til 26. august 2018:

Målgruppe: Kommende undervisere på bassinkurser for deltagere med gigt, samt erfarne undervisere, der ønsker viden om sygdomslære og træningslære indenfor gigtområdet. Din baggrund for at deltage kunne evt. være, at du er idrætslærer/underviser i sunhed og bevægelse, har en gymnastikuddannelse eller er sygehjælper. Kurset er et basiskursus for undervisere uden særlig praktisk erfaring med varmtvandsundervisning.

Inspiration til Undervisning i varmt vand, Vejen den 15. september 2018:

Målgruppe: Erfarne undervisere i varmt vand samt fysioterapeuter, afspændingspædagoger, mensendiecklærere, der underviser gigthold og/eller ”skavank”-hold i vand.

 

Senest opdateret d. 24. maj 2018