Dansk Amatør Musik (DAM)

Dansk Amatør Musik (DAM)

Dansk Amatør Musik tilbyder kurser til amatørmusiklivet - først og fremmest til amatørmusiklivets dirigenter (både kor og orkester). Målet er at medvirke til at højne kvaliteten af dansk amatørmusikliv generelt, og det vil DOF jo selvfølgelig gerne bidrage til.

For både kordirigenter og orkesterdirigenter er der mulighed for at deltage i kursusforløb over flere mødegange, hvor der er indbygget progression. Sideløbende tilbydes en række enkeltstående punkt- eller emnekurser, hvor udvalgte aspekter af dirigentens arbejde tages under behandling.

Du finder DAM´s kurser her

Få støtte til deltagelse

Ved du, at du gennem din skoleleder kan søge om tilskud til din deltagelse i kurser, som ikke bliver udbudt af DOF? Det åbner for en masse muligheder – og du kan læse om nogle af dem hér:

Undervisere i DOF's medlemsskoler kan for eksempel deltage på kurser udbudt af Dansk Amatør Musik (DAM) til standardpris - men med mulighed for tilskud fra DOF's pulje til eksterne kurser. Dermed kan du få dækket op til 75 procent af det samlede kursusgebyr (dog max. 4000 kr.).

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 11. april 2022