Du er her: DOF Underviser » Inspiration » Den digitale underviser
Den digitale underviser

Den digitale underviser

Teknologien giver os en lang række værktøjer, som hjælper os i hverdagen. Flere og flere af disse værktøjer bruges mere og mere i undervisningen - og med rigtig gode resultater.

I DOF mener vi, at de digitale værktøjer kan løfte undervisningen og tilføre nyt - hvis de bruges rigtigt! Derfor har vi lavet flere tiltag for at inspirerer og uddanne undervisere til at prøve krafter med digitale værktøjer.

Den Digitale Underviser

Under denne titel har vi to tilbud. Først og fremmest har vi - sammen med de andre oplysningsforbund og Daghøjskoleforeningen - lavet en inspirationshjemmeside, der fortæller, hvorfor digitale værktøjer er en god idé, samt viser hvordan man kommer i gang. Den følgende video er fra denne side:

Se flere film og få viden, tips og tricks på: www.dendigitaleunderviser.dk

Værktøjer

På disse sider kan du læse om nogle af de muligheder, der findes. Nogle af værktøjerne ligger frit tilgængeligt på fx Internettet, og andre kan du få gratis adgang til gennem DOF.

Vi har også udviklet er kursusforløb, der giver deltagerne en indføring i en lang række relevante værktøjer. Herunder kan du se en introduktionsvideo til forløbet.

For at se kurserne i kursusoversigten - klik hér.

Senest opdateret d. 30. juni 2016