Du er her: DOF Underviser » Inspiration » ABC for mental sundhed » Kampagne: Møder på tværs
Print Friendly and PDF
Kampagne 2019: Møder på tværs

Kampagne 2019: Møder på tværs

Møder på tværs – selskab er tættere på end du tror!

ABC-kampagnen i uge 41 i 2019 fokuserer på at få mennesker til at søge sammen omkring deres interesser. Det er oplagt for dig som underviser at bidrage til udbredelsen af det budskab.

ABC for mental sundhed er et stort partnerskabsprojekt, der skal vise, at vejen til bedre mental sundhed findes ved at man kan gøre noget aktivt og meningsfuldt sammen med andre. Det er lige præcis det, du som underviser i aftenskolen skaber på dine hold.

Uge 41

I uge 41 (7.-13. oktober) sættes ekstra turbo på at formidle vigtigheden af mental sundhed. Overskriften i 2019 er ”Møder på tværs” og budskabet er det efterhånden velkendte: ”gør noget aktivt, gør noget sammen, gør noget meningsfuldt”.

Du kan som underviser hjælpe med at udbrede budskabet – ja måske endda samtidig markedsføre dine egne kurser. Kampagnen ”Møder på tværs” vil nemlig foregå på sociale medier via film og billeder. For eksempel er der lavet tre korte, men meget fine film, hvor to forskellige mennesker laver samme aktivitet, men på hver sin side af en væg. Budskabet er:

”Selskab er tættere på end du tror. Lad os mødes på tværs”.

Du kan nemt dele filmene på din egen Facebook-profil, når de offentliggøres på ABC for mental sundheds Facebook-side.

Du kan dog allerede nu se filmene her.

Du kan også læse mere om DOF’s deltagelse i projektet her.

Print Friendly and PDF

Senest opdateret d. 31. august 2020