Du er her: DOF Underviser

Den Digitale Underviser


Løft din undervisning med simple, lettilgængelige værktøjer ...

Jobbørs


Find dit job i en DOF-aftenskole.

Få tilsendt nyheder


Modtag DOF's nyhedsbrev til undervisere.

DOF Underviser

Kurser

 • DOF Kursusdage 2019

  Brandbjerg Højskole, Jelling d. 4. okt i Jelling

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu!   DOF Kursusdage 2019 afholdes den 4. til 6. oktober 2019 på Brandbjerg Højskole. Program følger i april/maj 2019.

 • Inspiration til undervisning i varmt vand

  MarselisborgCentret, Århus d. 30. mar i Århus C

  Målgruppe Undervisere i bassin, der ønsker inspiration til deres undervisning og grundlæggende teoretisk viden om udvalgte lidelser i bevægeapparatet. OBS!   Vi gør opmærksom på, at den teori, der gennemgås på kurset, må formodes at være kendt stof for fysio- /ergoterapeuter, psykomotoriske terapeuter og andre med lignende uddannelser. Indhold Kurset henvender sig til bassinundervisere, som ønsker viden om - og inspiration til bevægelse i vand for personer med lidelser i bevægeapparatet. På kurset gennemgås en række specifikke lidelser, samt hvilke hensyn man som underviser bør tage ved den pågældende lidelse. Kurset er sammensat af et teoretisk oplæg og praktiske øvelser i bassin. Følgende lidelser indgår: Multiple sclerose, Parkinson, Gigtlidelser - leddegigt, slidgigt.  Osteoporose, spinalstenose, discusprolaps, hypermobilitet, fibromyalgi, hofteopereret, knæ- og  skulderskader, diabetes, Morbus Bechterew, hjertepatienter, svært overvægtige/ fedme, KOL (Kronisk Obstruktiv Lungelidelse), forhøjet blodtryk.   Program: 11.30 - 11.45  Velkomst, introduktion til dagen 11:45 - 13:15  Teori 13:15 - 14:00  Frokost 14:00 - 15:00  Teori 15:00 - 15:30  Pause og omklædning 15:30 -  17:45  Praktik i vandet 17:45 -  18:10  Omklædning 18:10 -  18:30  Afrunding  Du får tilsendt et 100 siders kompendie som PDF-fil per mail inden kurset.   Underviser: Rikke Hjorth Rikke Hjorth er uddannet personlig træner, Halliwick instruktør, Aqua Fitness, Aqua Zumba og Fitness instruktør, vægtstoprådgiver, Nutrition & Lifestyle Coach samt akademiuddannet Coach. Hun har udviklet kurser i Danmark omhandlende træning i vand, bl.a. træning for personer med lidelser og smertehåndtering for kroniske smertepatienter. Du kan læse mere om Rikke og hendes arbejde på www.aqua-fitness.dk og www.aqua-academy.dk Tid Lørdag den 30. marts 11.30-18.30 Sted Marselisborg Centret, P.P. Ørumsgade 11, bygning 8, 8000 Århus C Pris, inkl. fuld forplejning hele dagen 400 kr. for undervisere tilknyttet DOF medlemsskoler 1600 kr. for andre undervisere Tilmeldingsfrist  Fredag den 15. marts 2019 Tilmelding og betaling  Klik nedenfor eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr. udover kursusprisen. Se kursusopslag i pdf hér

 • Sjov træning til din hjerne - Intro til DGI SMART training (København)

  APA, København Ø d. 27. apr i København Ø

  Målgruppe Undervisere i sundhed og bevægelse ved DOF medlemsskoler Mål og indhold Få et indblik i og prøv en af de nyeste former for træning – en træningsform, hvor motivation og læring er væsentlige elementer, og hvor fokus er på at få deltagerne til at kunne præstere bedre. Vi sætter motoriske, sensoriske og logiske input i spil samtidig, så alle får udfordring og masser af smil på læben. Indholdet på introduktionskurset er: • Teoretisk ramme omkring træning af hjernen (læring og udfordring) • Præsentation af konceptet SMART training • Master Class i SMART training Dette introduktionskursus er en smagsprøve på ”DGI SMART training uddannelsen” på i alt 30 timer, der er planlagt afholdt den 23. til 25. august + 21. september 2019. Du kan læse mere om uddannelsen her Det er ikke et krav, at du deltager i introduktionskurset for at tage uddannelsen. Dansk Oplysnings Forbund og DGI har indgået et samarbejde om DGI SMART training, der betyder, at aftenskolerne kan udbyde ´SMART training`, som en del af deres kursustilbud. Dette under forudsætning af, at underviseren er certificeret til at undervise i konceptet ved at tage DGI SMART training uddannelsen (se ovenfor).   Generelt om DGI SMART training: Uddannelsen i SMART Training er udviklet i et samarbejde mellem DGI og TrainYourEyes. SMART Training er træning af hjernen via fysiske øvelser. Lær at udfordre og stimulere dine deltageres hukommelse og koncentration samtidig med at de træner koordination, balance og samsyn. Hjernens centrale proces består i hele tiden at registrere sansning, tænke og handle ud fra relationen mellem hjerne, krop og omverdenen. Denne proces repeteres og genbruges i træningens øvelser. Øvelserne udfordrer og stimulerer udøverens motoriske, sensoriske og logiske formåen. Da synssansen er vores vigtigste og altdominerende sans, indgår synstræning i en del af øvelserne. SMART Training indeholder elementer, der kan være med til at: • Forbedre koncentrationsevnen • Forbedre hukommelsen og opmærksomheden • Styrke balancen og koordination • Styrke indlæringsevnen Underviser: Dorte With Dorte With: Uddannet lærer, idræt, master i offentlig ledelse. Mangeårig underviser og landsinstruktør i DGI på SMART training, funktionel træning og pilates. Arbejder til daglig med ledelse. Tid Lørdag den 27. april 2019, kl. 10-13.30 Sted apa, Borgervænget 7A, 1.sal, 2100 Kbh Ø Pris inkl. forplejning 180 kr. for undervisere tilknyttet en DOF medlemsskole Tilmeldingsfrist Fredag den 5. april 2019 Se kursusopslag i pdf her Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Se alle kurser

Nyeste jobs

 • Italiensk madlavning

  Roskilde Aftenskole i Region Sjælland

  To hold med italiens madlavning. Torsdage fra 17:30 til 21:10 (et hold i lige uger og et hold i ulige.) I første omgang fra september til Jul - og en planlagt fortsættelse efter nytår.

 • Varmtvandstræning

  Aftenskolen Magnum Opus i Region Syd

  Vi søger en underviser til 2 hold Varmtvandstræning onsdag aften kl. 19.00-19.45 og 19.45-20.30 i terapibassinet i Fredericia badeland (35 g. varmt). Se evt. beskrivelse af holdene på hjemmesiden, hold 152-35 og 152-36; http://magnumopus.dk/tilmelding.aspx?categoryId=bf34a099-e57d-4781-b046-a483010ea51f Løn efter bekendtgørelse nr. 353, Undervisningsministeriet og LBK.

 • underviser i keramik/glas

  Oplev Frederiksberg i Region Hovedstad

  Undervisning i keramik og glas på et værksted på en institution i Frederiksberg Kommune. Der er tale om et nyt værksted. Løn i.h.t. folkeoplysningsloven. Ring gerne for en snak, hvis du har kvalifikationerne.

Se alle jobs