Du er her: DOF Underviser

Den Digitale Underviser


Løft din undervisning med simple, lettilgængelige værktøjer ...

Jobbørs


Find dit job i en DOF-aftenskole.

Få tilsendt nyheder


Modtag DOF's nyhedsbrev til undervisere.

DOF Underviser

Kurser

 • DOF Kursusdage 2019

  Brandbjerg Højskole, Jelling d. 4. okt i Jelling

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu!   DOF Kursusdage 2019 afholdes den 4. til 6. oktober 2019 på Brandbjerg Højskole. Program følger i starten af 2019.

 • Søvnen og dens betydning for det mentale og fysiske helbred

  APA, København Ø d. 26. jan i København Ø

  Målgruppe Undervisere på DOF-medlemsskoler Mål og indhold Der er de seneste år kommet mere og mere fokus på søvnens betydning for menneskers helbred. Hvad er det egentlig der sker i hjernen under søvn, og hvad sker der - især med vores psyke, når vi får for lidt eller for afbrudt søvn?  Kom og hør Chefpsykolog Michael Danielsen fortælle om søvnens mysterier, og hvordan man kan opnå at få en bedre søvn. I foredraget vil du høre om: -Søvnens betydning for det fysiske helbred -Søvnens betydning for det mentale helbred og velbefindende -De 12 gode råd til den gode søvn -Konkrete redskaber til at finde og holde fast i den gode søvn Underviser Michael Danielsen Michael Danielsen er Chefpsykolog i og medstifter af Wellbeing Institute, der rådgiver omkring det gode arbejdsliv. Han er tidligere Chefpsykolog i Psykiatrifonden og har arbejdet med psykisk trivsel, mental sundhed og forebyggelse af stress, mistrivsel og psykisk sygdom i en årrække. Læs mere på www.wellbeinginstitute.dk Tid  Lørdag den 26. januar 2019, kl. 10-13  (let frokost fra kl. 12.30-13.00) Sted  apa, Borgervænget 7a, 1.sal, 2100 Kbh Ø   Pris  190 kr. for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler - inkl. forplejning  760 kr. for andre - inkl. forplejning Tilmeldingsfrist  Fredag den 11. januar 2019 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr. Se kursusopslag hér (pdf)

 • Stærk, sikker og tydelig stemme

  SIND Daghøjskole, Aalborg d. 2. mar i Aalborg

  Målgruppe Undervisere, skoleledere og bestyrelsesmedlemmer ved DOF medlemsskoler Mål og indhold Betyder det noget for dig i dit arbejde, hvordan din stemme lyder? Og er det vigtigt for dig, at din stemme kan trænge igennem, så du får formidlet dit budskab sikkert og tydeligt – uden efterfølgende at blive hæs eller træt i stemmen? ”Stærk, sikker og tydelig stemme” er et kursus for dig, der ønsker en stemme med styrke og klang, og en formidling, der er tydelig, sikker og autentisk, hvad end du bruger din stemme til tale eller sang. Kurset er bygget op omkring praktiske øvelser, blandet med nyttig viden og gode råd, og helt konkret kommer vi til at arbejde med: • Tydelig og levende stemmeføring, så du i højere grad fastholder lytterens opmærk- somhed, og får dit budskab ud. • Kobling af stemme og åndedræt, så du får større gennemslagskraft i stemmen og får mere kontrol over den - også i pressede situationer. • Sikkert kropssprog, der understøtter dine ord. • Redskaber og guides til hvordan du undgår hæshed og træthed i stemmen. På kurset arbejder vi med talestemmen, men redskaberne kan bruges hvad end du kun taler i dit job, eller også bruger dig selv som sanger. I forhold til kurset på Brandbjerg Højskole i 2017, vil der være både repetition og nyt.   Alle deltagere får et stemmetræningsprogram med hjem sig hjem fra kurset. Instruktør Jette Dahl: Jette Dahl er selvstændig stemmetræner og kropsterapeut med klinik i Århus. Hun er uddannet Bachelor of Arts fra AU, Cand. Musicae fra DJM, videreuddannet i Rehabilitering af stemmen hos Anne Rosing Instituttet, samt uddannet kropsterapeut hos Totum – Skolen for Kropsterapi. Se mere på www.stemmeklar.dk Se mere på www.stemmeklar.dk Tid Lørdag den 2. marts 2019, kl. 10-14.30 Sted Sind Skolerne Aalborg Bispensgade 7A, 2. sal 9000 Aalborg   Pris 260 kr. for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler - inkl. forplejning 1040 kr. for andre - inkl. forplejning Tilmeldingsfrist Fredag den 8. februar 2019 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et no show fee på 400kr. Se kursusopslag hér (pdf)   

Se alle kurser

Nyeste jobs

 • Italiensk madlavning

  Roskilde Aftenskole i Region Sjælland

  To hold med italiens madlavning. Torsdage fra 17:30 til 21:10 (et hold i lige uger og et hold i ulige.) I første omgang fra september til Jul - og en planlagt fortsættelse efter nytår.

 • Varmtvandstræning

  Aftenskolen Magnum Opus i Region Syd

  Vi søger en underviser til 2 hold Varmtvandstræning onsdag aften kl. 19.00-19.45 og 19.45-20.30 i terapibassinet i Fredericia badeland (35 g. varmt). Se evt. beskrivelse af holdene på hjemmesiden, hold 152-35 og 152-36; http://magnumopus.dk/tilmelding.aspx?categoryId=bf34a099-e57d-4781-b046-a483010ea51f Løn efter bekendtgørelse nr. 353, Undervisningsministeriet og LBK.

 • underviser i keramik/glas

  Oplev Frederiksberg i Region Hovedstad

  Undervisning i keramik og glas på et værksted på en institution i Frederiksberg Kommune. Der er tale om et nyt værksted. Løn i.h.t. folkeoplysningsloven. Ring gerne for en snak, hvis du har kvalifikationerne.

Se alle jobs