Du er her: Medlemsservice » Kurser i DOF

Kurser for ledere, bestyrelsesmedl. og adm. medarb

I nedenstående finder du kurser målrettet skoleledere, bestyrelsesmedlemmer samt administrative medarbejdere.

Kurser målrettet undervisere finder man under topmenuen DOF Underviser. Udover kurser vil man dér også kunne finde faktuelle oplysninger, information om projekter og tiltag mv., der har særlig relevans for undervisere på en DOF medlemsskole.

Navn Start Sted Underviser  
Lov og ledelse 27‑10‑2017 Hotel Trinity, Fredericia Ledige pladser Robin Kristiansen
Se mere   Luk  
  • Navn: Lov og ledelse
  • Start: 27‑10‑2017
  • Sted: Hotel Trinity, Fredericia
  • : Ledige pladser
  • Underviser: Robin Kristiansen
Se mere   Luk  

Målgruppe
Kurset henvender sig til kommende, nye og allerede fungerende aftenskoleledere, administrative medarbejdere og skolebestyrelsesmedlemmer. Selv om man har været på kurset for nogle år siden, kan man med fordel deltage igen. Der sker hele tiden noget nyt i folkeoplysningen.

Mål & Indhold
Kurset tilrettelægges med henblik på at give deltagerne grundlæggende forudsætninger for at drive en aftenskole. På kurset gives der oplæg om og opgaver i lov og bekendtgørelse, herunder forenings-dannelse, regnskab og revisionsbestemmelser, lokaler, anvendelse af tilskudstilsagn herunder 10 %- puljen, fleksible tilrettelæggelsesformer og partnerskaber. Desuden arbejdes der med løn- og ansættelsesvilkår, arbejdsgiverforpligtelser, lederens rolle, opgaver og ansvar, drift og markedsføring og lokalt samarbejde i forhold til kommune og samarbejdspartnere.

Kurset forudsætter høj grad af deltageraktivitet, og er tilrettelagt som internatkursus over to weekender.

Instruktører
Robin Kristiansen, DOF
Jytte Andersen, DOF
Anne Refsgaard, DOF
Martin Hansen, DOF
samt andre DOF-konsulenter ad hoc

Tid
Fredag den 27. oktober 2017 kl. 15.00 til
søndag den 29. oktober 2017 kl. 13.30, samt
Fredag den 17. november 2017 kl. 15.00 til
søndag den 19. november 2017 kl. 13.30

Sted
Trinity Hotel og Konferencecenter, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Pris 
Kr. 800 pr. person inklusiv forplejning

Tilmeldingsfrist
Fredag den 25. august 2017

Se kursusopslag hér (pdf)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17101
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:27-10-2017 15:00
Mødegange:6
Lektioner:34
Undervisere: Jytte Andersen
Martin Hansen
Robin Kristiansen
Pernille Marstrand
Niels-Anton Svendsen
Anne Refsgaard
Priser:
Medlem af DOF DKK 800,00
Sommerkursus 2017 - Fortid, nutid, fremtid 18‑06‑2017 Hotel Dagmar, Ribe Venteliste
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Sommerkursus 2017 – Fortid, nutid, fremtid
18. til 21. juni 2017
Hotel Dagmar i Ribe

Så er det blevet tid til DOF´s hyggelige og lærerige Sommerkursus anno 2017.
Dette år afholdes sommerkurset på Hotel Dagmar i smukke og historiske Ribe, som danner rammen om nogle dage, hvor vi både via omgivelserne, men også via dagenes indhold kommer til at kredse om vores historiske ophav, vores nutidige situation og udfordringer, og hvordan vi bør eller kan gå fremtiden i møde.
Også i år vil der selvfølgelig være en spændende udflugtsdag på programmet.

Vi glæder os til at se jer til nogle inspirerende og spændende dage!

 

Søndag den 18.6.

15. 00   Ankomst og kaffe

15.30 – 17.30  Guidet gåtur og rundvisning i Ribe by

18.00   Middag 

19.00 – 21.00 Den danske reformation ... før reformationen, ved Rasmus H.C. Dreyer

De fleste danskere vil kunne huske året 1536 som året for den danske reformation. Men reformationen af Danmark var i gang meget før. Det er lige før, vi kan sige, at reformationen herhjemme også begyndte i 1517. Den gang ville Christian 2. sætte gang i reformer af kirke og samfund. Det kostede ham kongegerningen. I stedet hyrede rigsrådet Frederik 1. til at forfølge lutheranske kættere. Det gik lige modsat. Reformationen kom til Danmark. Og de danske reformatorer ville gå længere end Luther: De ville have ordnet de danske byer efter Guds lov. De ville gøre et ukristeligt samfund kristeligt igen. Koste hvad det ville.

Rasmus H.C. Dreyer er sognepræst ved Roskilde Domkirke og formand for Selskabet for Danmarks Kirkehistorie. Han har i en årrække været ansat som forsker på Afd. for Kirkehistorie, Københavns Universitet, og udgivet flere artikler om netop den tidlige reformation. Han arbejder lige nu på en større afhandling om den danske reformator Hans Tausen. 

21.00   Kaffe

 

Mandag den 19.6.

9.00 – 11.00  Ledelse af primadonnaer, ved Helle Hein

At være leder eller bestyrelse for aftenskoleundervisere kan være sin sag. Ofte er underviserne ikke ansat på fuld tid, man ser dem ikke på daglig basis, de arbejder selvstændigt – og de kan have vidt forskellige bevæggrunde for at arbejde i en aftenskole. Så hvordan leder man sådan en gruppe medarbejdere, der tit har vidt forskellige baggrunde og deres virke i aftenskolen som bibeskæftigelse. Hvordan motiverer man dem?
Fælles for dem alle er, at de er højtspecialiserede på hver deres felt.
Helle Hein vil i dette oplæg give sit bud på, hvordan man leder disse medarbejdere:

Højtspecialiserede medarbejdere er uundværlige, men de er også besværlige. Samtidig er de vidt forskellige. De motiveres af forskellige ting og har forskellige ledelsesbehov. De har forskellige værdier og forskelligt forhold til arbejdet. Nogle går altid til tiden, mens andre næsten ikke kan slippe arbejdet. Nogle tænder på visioner, andre på regler og rammer. Nogle finder deres primære motivation på arbejdet, andre i fritiden. Mange af dem har fået ry for at være ledelsesresistente primadonnaer. I foredraget nuanceres billedet af de højtspecialiserede medarbejdere. Der præsenteres fire arketyper af højtspecialiserede medarbejdere, som har hver deres distinkte motivationsprofil. De går på arbejde med hver deres drivkraft i jagten på hver deres kick. Hvordan håndterer man ledelsesmæssigt bedst de forskellige arketyper? Hvilke ledelsesbehov har de, og hvordan får man det bedste ud af dem? Og hvordan håndterer man dem, der søger deres primære kick uden for det betalte arbejde?

Helle Hedegaard Hein er cand.merc. og ph.d. Hun har forsket i ledelse af højtspecialiserede medarbejdere i mere end 10 år; først i sundhedsvæsenet og senere på Det Kongelige Teater, som hun i ca. 4 år har brugt som laboratorium til at udvikle ny motivations- og ledelsesteori, som fokuserer særligt på højtspecialiserede medarbejdere. Hun har efterfølgende lavet forskningsprojekter, der har fokuseret på ledelse af gymnasielærere og ledelse i den diakonale verden (herunder ledelse af frivillige). Hun er p.t. engageret i forskellige forskningsprojekter, der alle fokuserer på forskellige aspekter af ledelse af højtspecialiserede medarbejdere, herunder talentudvikling, kreativitet og rammerne for vidensarbejde. Hun arbejder som selvstændig forsker og er desuden forfatter, foredragsholder og ledelseskonsulent.

11.00  Formiddagskaffe

11.15-12.15  Workshop 
I forlængelse af Helle Heins oplæg faciliteres en workshop, hvor vi udvekslinger erfaringer og tager et spadestik dybere.

12.15  Frokost

13.15  Afgang fra hotellet

13.30-14.30  Rundvisning på Ribe Kunstmuseum
”TESER. Danske samtidskunstnere i dialog med reformationen”
I anledning af Reformationsjubilæet er 25 danske kunstnere blevet   inviteret til at reflektere over reformationen og dens betydning.
Vi får en rundvisning på museet og hører om den aktuelle særudstilling.   Der vil efterfølgende være tid til at gå på opdagelse på museet på egen hånd.

15.30  Kaffe og sødt på hotellet
 
16.00-18.00   Fra pakistaner til paki-daner, ved Rushy Rashid Højbjerg
Hvad kalder vi de fremmede og hvorfor? Hvorfor bruger Rushy Rashid   ordet paki-daner? Med udgangspunkt i sin egen personlige udvikling -   fra en traditionel pakistansk pige til en moderne karrierekvinde –    handler dette foredrag om integration og assimilation. Og om hvordan integrationen tackles i det danske samfund og hvordan det kommer til at se ud i  fremtiden – eller bør se ud. Er der håb forude eller ser vi en øget polarisering og isolering af de forskellige grupper? Har Jante en pakistansk bror og hvor stor en rolle  spiller han i, at integrationen lykkes for nogle familier frem for andre?
Et spændende og provokerende foredrag hvor Rushy Rashid tager fat i den danske  akilleshæl, Jante, og sætter den i perspektiv over for den danske selvforståelse og  indgangsvinkel til integrationen.

18.30 Middag

 

Tirsdag den 20.6.

9.00 Udflugtsdag (nærmere program senere)

18.00 Hjemkomst til hotellet

19.00  Festmiddag

 

Onsdag den 21.6.

9.30  Optimisten – Den virkelige Vinder, ved Henrik Mathiasen
Henrik Mathiasen præsenterer sig selv som ”erklæret optimist” og har gennem årene inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang. Henrik argumenterer samtidigt for, hvorfor optimisme intet har med det berømte ”positiv politi” at gøre. Altså dem, der synes at alt bare er fantastisk. Dette er urealistisk. Alle mennesker oplever modgang i deres liv og det er her, hvor optimisterne adskiller sig fra pessimisterne. Hvor pessimisterne sætter sig ned og beklager den opståede modgang, så reagerer optimisterne helt anderledes. De anerkender modgangen, men siger herefter: ”Det var ikke så godt det der – men hvad kan jeg gøre ved det”?

Vi slutter af med en god indsprøjtning energi og redskaber til positivitet, som du kan  tage med i din hverdag og ud i aftenskoleverdenen.
 
11.30   Afrunding

12.00 Frokost og afrejse

(Ret til ændringer forbeholdes)

 

OBS.:  Højst to tilmeldinger fra samme aftenskole (derefter skrives op på venteliste)

Sted Hotel Dagmar, Torvet 1, 6760 Ribe

Pris 1800 kr per person inkl overnatning og forplejning

Overnatning i enkeltværelse. Ved ønske om overnatning i dobbeltværelse kontakt Lars Refsing på:  lr@danskoplysning.dk.

Forplejning inkluderer vin til middagen samt 1 øl/ vand til frokost

Tilmeldingsfrist 19. maj 2017

Se programmet i pdf hér (programmet for udflugtsdagen ligger seperat)

Se program for udflugtsdagen hér (pdf)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17501
Status:Igangsat
Første møde:18-06-2017 15:00
Mødegange:4
Lektioner:33
Undervisere:
Priser:
Medlem af DOF DKK 1.800,00
Brug Facebook aktivt! Facebook workshop 2 16‑06‑2017 DGI Huset Aarhus Ledige pladser Adam Bindslev
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer, administrative medarbejdere og andre, som administrerer en Facebook-side, men som f.eks. gerne vil blive bedre til at bruge den aktivt, og som føler, at de ikke får nok ud af den tid de lægger i arbejdet med den.
 
Mål & indhold
På dette kursus får du indblik i, hvordan du bruger din aftenskoles Facebookside mere målrettet, og hvordan du kan skabe mere trafik, interaktion og opmærksomhed på siden.

Indhold:

• Indholdsstrategi - hvordan planlægger man godt indhold på sin Facebook-side
• Lær din målgruppe at kende gennem personaer og empatikort
• Skabelse af engagement - hvad betyder engagement fra dem der følger siden
• Sammenhæng mellem hjemmeside og Facebook-side
• Videre med annoncering - avanceret brug af Facebookannoncering

 

Underviser
Adam Bindslev, Semiosis Formidling
Adam Bindslev har flere års baggrund som konsulent, underviser og produktansvarlig. Han har blandt andet leveret løsninger og undervisning til Lundbeck, Novo Nordisk,
Danisco, Århus Universitet, Daloon og mange andre. 
I 2009 grundlagde han virksomheden Semiosis Formidling, der arbejder med undervisning, konsulentydelser og materialeudarbejdelse indenfor elæring, projektstyring, ledelse, kommunikation, HR og digitale medier. Herigennem har han holdt foredrag og workshops for mange virksomheder og organisationer. Virksomhedens kerne er kommunikation, herunder især hvordan og med hvilke midler man kan og bør kommunikere.

Sted  DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C

Tid  Fredag den 16. juni 2017, kl. 10-15

Pris   250 kr. for deltagere med tilknytning til en DOF medlemsskole
 1500 kr. for andre

Tilmeldingsfrist  Fredag den 26. maj 2017

Se kursusopslag hér (pdf)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17111
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:16-06-2017 10:00
Mødegange:1
Lektioner:5
Undervisere: Adam Bindslev
Priser:
Medlem af DOF DKK 250,00
Ikke medlem DKK 1.500,00
Billedbehandling med Photoshop Elements 01‑06‑2017 DOF, Roskilde Venteliste Brian Rasmussen
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Aftenskoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale, der har kendskab til brug af digitalkamera og elementært kendskab til Windows.

Mål & Indhold
Kurset omfatter en introduktion til og demonstration af mulighederne i billedbehandlingsprogrammet Photoshop Elements.
Kurset omfatter dels en teoretisk introduktion til billedbehandling og en god mulighed for at efterprøve teorierne i praksis.
Kurset vil være relevant for enhver, der ønsker at bearbejde og forbedre sine billeder, så de bliver bedst mulige til formålet uanset om det er til hjemmesider, brochurer eller plakater.

OBS.: Deltagere bedes medbringe egen bærbar computer med installeret Photoshop Elements. Programmet kan købes via DOF til favorabel pris.
Ønsker man at købe Photoshop Elements og Premier Elements i samlet pakke er det også muligt. Henvendelse til Lars Refsing på tlf. 70 20 60 20.

Instruktør 
Brian Rasmussen fra firmaet Workflow

Tid
Torsdag den 1. juni 2017, kl. 10-16

Sted 
DOF, Ny Østergade 7, 1.sal, 4000 Roskilde

Tilmeldingsfrist 19. maj 2017

Se kursusopslag hér (pdf)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17214
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:01-06-2017 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Brian Rasmussen
Priser:
Medlem af DOF DKK 250,00
Ikke medlem DKK 1.000,00
Præsentation af VuptiWeb 11‑06‑2017 Best Western Hotel Fredericia Venteliste Martin Michel
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrativt personale, som ønsker eller har en hjemmeside i VuptiWeb

Mål & indhold
Formålet med dagen er at præsentere deltagere for det nye VuptiWebs CMS miljø. 
Vi vil gennemgå de forskellige grundlæggende muligheder og værktøjer, og dermed sætte deltagerne i stand til selv at betjene det nye system.

På dagen vil følgende emner blandt andet indgå:
•     Logik bag hjemmesider, link-navigation, domænenavne og best practices
•     Brugerfladen i VuptiWeb
•     Beskrivelse af de enkelte funktioner og begreber (indhold, media, udgivelse)
•     Valg af design/layout
•     Udvikling af tekst-baserede sider
•     Udvikling og visning af DOFPro-relaterede sider (kataloger, kategorier)

Der vil denne dag ikke være mulighed for at arbejde detaljeret med de enkelte skolers hjemmesider.

Forud for dagen må deltagerne gerne sende spørgsmål vedr. brug af systemet til Martin Michel på mail: mm@danskoplysning.dk (senest den 5. juni 2017).

Instruktører Martin Michel

Tid 
Søndag den 11. juni 2017, kl. 9-15

Sted 
Best Western Plus Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96,7000 Fredericia
 
Pris 
Gratis. Tilmelding dog nødvendig!

Tilmeldingsfrist
Mandag den 29. maj 2017

Se kursusopslag hér (pdf)

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17215
Status:Igangsat
Første møde:11-06-2017 09:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Gratis DKK 0,00
TKU Temadag: Digitaliseringens muligheder - og trusler 09‑06‑2017 Severin Kursuscenter Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  


Teknologi og Kommunikationsudvalget inviterer til temadag
den 9. juni 2017 i Middelfart

Digitale værktøjer er til stor hjælp i aftenskolers virke. Administration og markedsføring klares i mange tilfælde via computeren - og fremover måske også via smartphone og tablet. Flere undervisere har også fået øjnene op for de digitale muligheder - og hvordan simple og gratis værktøjer kan forbedre undervisningen.

Men med digitaliseringen følger også trusler. Kriminelle har opdaget nye muligheder, og det er vigtigt, at vi ved, hvordan vi skal opføre os sikkert på internettet.

På denne temadag vil vi både tale om truslerne og mulighederne. Desuden er der sat tid af til at tale om andre relevante emner.

Program:
10.00  Velkomst og introduktion til dagen
  ved formand for TKU Ingolf Christensen og IT-ansvarlig Dejan Fontana

10.20   Digitale trusler - og hvordan vi håndterer dem
Hvad skal man være opmærksom på, og hvordan beskytter man sig, når man bruger computere, iPads og andre systemer?
Vi kommer ind på bl.a. Cyberkriminalitet; Passwordsikkerhed; Emails, Phishing og Ransomware; Sociale medier; Hvad er social engineering?; Beskyttelse af personfølsomme data; Malware/virus; Sikkerhed på mobile enheder
  ved Claus Jacob Wordenskjold, Chinchilla Data
  
12.15   Frokost

13.15   Den digitale underviser
Erfaringer viser, at der findes en lang række simple, lettilgængelige og ikke mindst gratis værktøjer, der kan understøtte og endog tilføre merværdi til undervisningen. Vi præsenterer projektet Den digitale Underviser, der tog udgangspunkt i en række underviseres gode erfaringer.

ved kommunikationskonsulent Martin Thirstrup Hansen

14.20  Kaffepause

14.40   Spørgetime og et kvarter
  Generel snak om, hvad der rører sig i medlemsskolerne

15.55   Farvel og tak
  ved formand for TKU Ingolf Christensen

Tid 
Fredag den 9. juni,
kl. 10-16
 
Sted 
Severin Kursuscenter,
Skovsvinget 25,
5500 Middelfart
 
Pris 
Gratis.
Tilmelding dog nødvendig!

Transport
DOF yder ikke tilskud til dækning af udgifter til befordring

Tilmeldingsfrist
Mandag den 22. maj 2017

Du kan se invitationen i pdf hér

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17216
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:09-06-2017 10:00
Mødegange:1
Lektioner:6
Undervisere:
Priser:
Gratis DKK 0,00
IT Åbent Hus 07‑09‑2017 Aarhussalen Ledige pladser Martin Michel
Se mere   Luk  
  • Navn: IT Åbent Hus
  • Start: 07‑09‑2017
  • Sted: Aarhussalen
  • : Ledige pladser
  • Underviser: Martin Michel
Se mere   Luk  

DOF inviterer til IT Åbent Hus den 7. september 2017 i Århus

Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere, der benytter DOFPro eller VuptiWeb i dagligdagen inviteres til IT Åbent Hus.

Hvis du har spørgsmål til DOFPro eller VuptiWeb – og har brug for hjælp og vejledning til bestemte funktioner, så kom forbi Århussalen, når det passer dig i tidsrummet 15 til 20.
 
Vores IT-hold - Dejan Fontana, Martin Michel og Kathrine Egemar - står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, som du måtte have.
 
Tid
Torsdag den 7. september 2017, mellem kl. 15-20 
 
Sted
Århussalen, Sankt Knuds Torv 3, 4000 Roskilde

Pris
Gratis
 
Tilmelding
Tilmeldingen er ikke bundet til et bestemt tidspunkt, men da vi gerne vil have et nogenlunde billede af hvor mange, der kommer, så tilmeld dig via hjemmesiden hér eller ring til tlf. 70 20 60 20

Se invitation i PDF hér

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17702
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:07-09-2017 15:00
Mødegange:1
Lektioner:5
Undervisere: Martin Michel
Priser:
Gratis DKK 0,00
DOF Kursusdage - for skoleledere og bestyrelsesmedlemmer 01‑09‑2017 Brandbjerg Højskole Ledige pladser
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Så er det igen tid til inspiration og kollegialt samvær
- DOF Kursusdage 2017!
Vi startede DOF Kursusdage op sidste år, og er glade for, hvor god tilslutning der var til arrangementet og idéen i sig selv. Så nu står vi selvfølgelig snart klar til at tage imod jer på Brandbjerg Højskole til endnu et brag af en weekend!

Fællesskab og faglighed
Også i år vil dagene bestå af en blanding af fællesoplæg og -aktiviteter og helt fagspecifikke emner for hhv. undervisere i bevægelse og sundhed, musikundervisere, skoleledere og bestyrelsesmedlemmer.
Så kom med på DOF Kursusdage - et miniature højskoleophold i skønne omgivelser ved historiske Jelling, hvor der bliver plads til både egen faglighed og inspiration fra mennesker med en anden tilgang til aftenskolelivet.
Tag dine kollegaer under armen, og kom med til en festlig weekend fyldt med ny inspiration, ny viden og nye ansigter.

Vi glæder os til at se dig!

Program:
Fredag den 1. september
15.00  Ankomst
15.30  Velkommen
16.00-18.00  Et ganske særligt dyr v/ Dennis Nørmark (fælles) 
18.00-19.00  Aftensmad
19.30-21.00  Jon kommer … spænd hjelmen! v/ Jon Hollesen (fælles)
21.00   Fælles hygge & jam

Lørdag den 2. september
Morgenmad og morgensamling
09.00-09.50 Tai Chi v/ Torben Rif (fælles)
10.15-12.30 Feedback - giv hinanden noget at vokse af v/ Anders Stahlsmidt
12.30-13.30 Frokost
13.30-14.30 Markedspladsen (fælles)
  DOF introducerer og fortæller om forskellige tilbud og tiltag, som du kan bruge i    din rolle som enten underviser, skoleleder eller bestyrelsesmedlem:
  Folkeoplysningens Grundkursus, Den Digitale Underviser, ABC for Mental Sundhed
15.00-17.30 Salon med kollegial dialog og erfaringsudveksling. Dagligdagen som leder og besty-   relse i aftenskolen. Salonbestyrer: Anne Refsgaard
17.30-19.00  Pause
19.00  Middag og hygge

Søndag den 3. september
Morgenmad og morgensamling
09.15-11.45 Valgfrit emne (fælles):
  Emne 1: ”Brug din stemme sundt og godt” eller
  Emne 2:  Beskrivelse følger snarest
12.00-13.00 Frokost, derefter afrejse  

Du kan læse meget mere om indholdet lige hér (pdf)

(Ret til ændringer i programmet forbeholdes)

Tid  
Fredag til søndag den 1. - 3. september
Fra fredag kl.15 til søndag kl.13

Sted 
Brandbjerg Højskole
Brandbjergvej 12
7300 Jelling

Indkvartering på enkeltværelse med eget bad og toilet.

Ønskes overnatning i dobbeltværelse, så kontakt Lis Schlotfeldt på lis@danskoplysning.dk eller
tlf. 31 37 58 00

OBS: Da der er et begrænset antal pladser til rådighed, vil det som udgangspunkt kun være muligt  at tilmelde 2 personer fra samme aftenskole

Pris
(inkl. værelse og forplejning) 
950 kr. for deltagere tilknyttet en DOF-medlemsskole.
3800 kr. for andre

Tilmeldingsfrist
Fredag den 4. august 2017

Skynd dig med tilmeldingen - der er et begrænset antal pladser!

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer:17113
Status:Tilmeldingsklar
Første møde:01-09-2017 15:00
Mødegange:3
Lektioner:20
Undervisere:
Priser:
Medlem af DOF - inkl. enkeltværelse DKK 950,00