Du er her: Medlemsservice » Aftenskolehåndbogen » Foreningen » Deltagere i aftenskolen

Deltagere i aftenskolen

Man er deltager, hvis man er tilmeldt et hold i aftenskolen og har betalt for sin undervisning. Som deltager er man IKKE automatisk medlem af foreningen. Man kan blive medlem ved at melde sig ind i foreningen, som beskrevet i vedtægterne.

Den samlede deltagerskare i aftenskolen har mulighed for at vælge en deltagerrepræsentant til bestyrelsen. Det foregår ved, at alle deltagere (uanset om man er medlem eller ej) indkaldes til et deltagermøde, hvor valget foregår.

Denne repræsentant er bestyrelsesmedlem på lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, som er valgt på generalforsamlingen.

Valg af deltagerrepræsentanten skal være præciseret i vedtægterne.

Hvis deltagerne på deltagermødet ikke ønsker at vælge en repræsentant til bestyrelsen, bortfalder deltagerrepræsentationen i bestyrelsen.

Senest opdateret d. 16. februar 2016