Du er her: Inspiration » Foredrag og debatter
Foredrag og debatter

Foredrag og debatter

Herunder finder du forskellige hjemmesider/bureauer, der formidler kontakt til en lang række foredragsholdere og debattører. Bemærk, at alle aftaler indgås direkte mellem pågældende bureau og aftenskolen, så DOF er ikke part. Men vi rådgiver naturligvis gerne, hvis I har spørgsmål og lignende.

Playmaker Booking

Dansk Oplysnings Forbund har lavet en rabataftale vedrørende foredrag med firmaet Playmaker Booking. Her kan I booke alt fra tv-værter, kendte sportsnavne, iværksættere til dansestjerner fra ”Vild med dans”. I kan se dem alle på adressen www.playmakerbooking.dk. Rabatterne er mellem 10% til 20% af foredragsprisen.

Nærmere omkring priser og booking ved henvendelse til Lars Refsing eller til vores kontaktperson ved Playmaker Booking, Kasper Staal Jørgensen, kasper@playmakerbooking.dk

Athenas

Athenas er en af landet største bureauer, og DOF har gode erfaringer med dem.

DOF har indgået et samarbejde med Athenas, hvor der kan tilbydes særlige kampagnepriser til DOF´s medlemsskoler på udvalgte foredrag. Rabatten er forskellig, men Athenas prøver at bestræbe sig på at give DOF´s medlemmer minimum 10% og nogle gange 20-25% i rabat.

Der vil i jævne mellemrum komme kampagnetilbud fra Athenas, som vi offentliggør på denne side og sender ud via MedlemsNyt - og når det tidsmæssigt giver mening også Spektrum.

For at opnå rabatten, er det dog meget vigtig, at I altid kontakter chefkonsulent Viktor Feldmann fra Athenas på vif@athenas.dk, tlf. 42 80 96 06 og oplyser om den specifikke kampagne, og at I er medlemmer af DOF.

Athenas har selv et nyhedsbrev, der fortæller om specielle kampagner og nyheder på foredragsholdere til Oplysningsforbund. Modtagere af nyhedsbrevet får også invitationer til kundearrangementer som fx gratis foredrag. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Andre

Følgende bureauer har DOF gode erfaringer med:

www.Forfatterforedrag.dk

www.Foredragslisten.dk

Senest opdateret d. 2. februar 2017