Du er her: DOF Underviser

Den Digitale Underviser


Løft din undervisning med simple, lettilgængelige værktøjer ...

Find et job her


På DOF's Jobbørs kan du søge underviserjobs.

Få tilsendt nyheder


Modtag DOF's nyhedsbrev til undervisere.

DOF Underviser

Kurser

 • Dancing Yolates - inspirationsworkshop

  APA, København Ø d. 1. apr i København Ø

  Målgruppe Undervisere i sundhed og bevægelse Mål og indhold Dancing yolates er en energifyldt og holistisk træningsform - en kombination af yoga, pilates og simple dansetrin (hop, løb og twist) med fokus på at åbne op til hjerterum og ny energi. Vi starter typisk med afstressende qigong bevægelser, solhilsner og ledarbejde, for derefter at danse og få sved på panden til god musik, der gør dig høj og glad. Dancing yolates handler om at styrke kroppen, få sat forbrændingen i gang og at mærke, hvad øvelserne gør ved en og mærke sin krop. Alle kan være med. Med dancing yolates får man mulighed for at få afløb for stress, blokeringer og tung energi, for at få mere frihed og glæde i krop og sind. Til slut går tempoet ned med genopladende stræk, meditation og hvile - og ikke mindst et smil på læben. Workshop forløb : -Intro – ca. 30-40 min. inkl. intentions øvelse -Undervisning i dancing yolates 2 – 3 timer. -Frokost -Opbygning af en dancing yolates time, valg af musik, forskellige trin, spørgsmål -Afslutning med dans og meditation Underviser Keren Gelfer Keren Gelfer er uddannet danser, living- og dancing yolates underviser.  Underviser til daglig i dancing yolates, og har derudover egen performergruppe “The Motown Girls”. Keren om sig selv: Med en danser og performer baggrund, er jeg trænet i kropsbevidsthed, at være tilstede i egen krop og i min undervisning. Jeg elsker at undervise, det er for mig at se som at stå på en scene og performe, hvor jeg skal lytte til mit “publikum” og få dem til at slappe af og åbne op. Allerede i mine teenage år, var jeg nysgerrig på det holistiske, og har b.la. gennem mange års kropsterapi mærket på egen krop og sjæl, hvad det vil sige at turde møde sig selv, med alt hvad man er. Det er noget jeg ønsker at give videre til mine elever med et strøg af farver og krydderier gennem leg, humor og dans. Det vigtigste for mig i min undervisning, er at have det sjovt og mærke glæden i egen krop og sind, mens man arbejder på noget, der til tider kan være svært at give slip på og åbne op til. Jeg glæder mig til at give dette videre på workshoppen og at kunne inspirere til netop din undervisning. Tid Lørdag den 1. april 2017, kl. 10-15 Sted Apa, Borgervænget 7a, 1.sal, 2100 Kbh. Ø - lokale B Pris 250 kr. for undervisere tilknyttet DOF medlemsskoler 1000 kr. for andre undervisere Tilmeldingsfrist   Fredag den 10. marts 2017 Se kursusopslag hér (pdf)

 • Seminar om digital læring

  Kolding Uddannelsescenter d. 22. apr i Kolding

  Invitation til seminar om digital læring Den digitale underviser – hvorfor og hvordan? Digitale hjælpemidler og digital læring bliver mere og mere udbredt i alle former for kurser og til alle målgrupper. Vil du også gerne udvikle din undervisning, men savner inspiration til at komme i gang eller til at komme videre? Savner du ind imellem sparring fra andre undervisere og brænder inde med spørgsmål som fx, hvordan kan jeg let bruge video i min undervisning? Hvordan kommer jeg i gang med Facebook til mine kursister, og hvordan skaber jeg liv i Facebook-grupper? Så deltag på dette seminar, hvor du får • viden om digital dannelse, og hvordan vi i folkeoplysning kan arbejde med dette begreb • konkret viden om nogle relevante redskaber • sparring med andre undervisere • inspiration til at komme i gang eller komme videre med digital læring i din undervisning Indhold På seminaret møder du Klaus Kvorning fra Dansk It, der vil fortælle om digital dannelse og give inspiration til, hvordan vi i aftenskoler og daghøjskoler kan bidrage til borgernes digitale dannelse. Du kan deltage i workshops, hvor vi ser på og afprøver ”teknikken” i forskellige værktøjer. Form Kurset vil veksle mellem oplæg, øvelser i grupper, afprøvning af redskaber samt fælles erfaringsudveksling. Målgruppe Seminaret henvender sig til alle undervisere i aftenskoler og daghøjskoler med interesse for digital læring i deres undervisning Se mere om det bagvedliggende projekt på: www.dendigitaleunderviser.dk Tilmeld dig også på vores facebookgruppe www.facebook.com/groups/dendigitaleunderviser Workshops Der vil være to runder af workshops, og derfor skal du ved tilmelding angive, hvilke to af følgende du vil deltage på: • Film 1 (optagelse med smartphone/tablet og lægge op på YouTube) • Film 2 (simpel redigering med smartphone/tablet) • Facebook – både til undervisning og markedsføring • Quiz-systemet Kahoot (sjove, involverende quizzer) • Fildelingstjenester (Googledrev og DropBox) Tid og sted Lørdag den 22. april Kl. 10.30 – 15.30 (morgenbrød fra kl. 10.15) Seminaret foregår på KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Stedet ligger i gåafstand fra stationen, og der er tillige parkeringsmuligheder i området   Pris Seminaret er gratis at deltage i, men der vil være en no show fee på 400 kr. ved udeblivelse Tilmeldingsfrist 7. april 2017 Hurtig tilmelding anbefales, da hvert oplysningsforbund kun har 10 pladser. Husk, at angive to workshops! Praktisk   Ca. 8 dage inden kursusstart vil du på mail modtage program, deltagerliste og evt. andre nødvendige informationer. Se invitationen hér (pdf)  

 • Klog kost - til bevægeapparat og hjerne

  DGI Huset Aarhus d. 6. maj i Århus C

  Målgruppe Undervisere i bevægelse og sundhed Mål og indhold Som underviser i bevægelse og sundhed har du ofte kursister med diverse lidelser i bevægeapparatet. Og der kommer flere og flere kursister til, hvor de fysiske lidelser også er koblet sammen med ændringer i hjernefunktionen. På denne emnedag sætter vi fokus på kostens rolle i forbindelse med disse lidelser. Det er målet at give en forståelse af kostens rolle og muligheder for at bidrage positivt mht. bedre kropsfunktion, nedsættelse af smerter og forhaling af progressionen for lidelser i bevægeapparatet og hjernen. Emner: -Optimal kost til bevægeapparatet -Kost og hjernefunktion -Kost til forskellige former for gigt, osteoporose og lavt stofskifte  -Kost til sclerose- og parkinsonpatienter -Specifikke kostformers muligheder og begrænsninger (stenalderkost, vegetarkost) Underviser: Lise Andersen, professionsbachelor i Human Ernæring. Foredragsholder og underviser bl.a. om kostens rolle for diverse patientgrupper som parkinsonpatienter, gigtpatienter, sclerosepatienter og mennesker med for lavt stofskifte Tid Lørdag den 6. maj 2017, kl. 10.00-16.00 Sted DGI Huset Aarhus, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C Pris 250 kr. for deltagere tilknyttet en DOF medlemsskole 1000 kr. for andre Tilmeldingsfrist Onsdag den 12. april 2017 Se kursusopslag hér (pdf)

Se alle kurser

Nyeste jobs

 • Fra ide til tegneserie

  Oplysningsfabrikken København i Region Hovedstad

  Vi søger en underviser, der kan undervise i emnet tegneserietegning. Du skal kunne give de studerende en indføring i kunsten, at fortælle en historie ved hjælp af tegninger. To eller tre forløb i 2015 ca. 20-25 lektioner i hver forløb.

 • Varmtvandstræning

  Aftenskolen Magnum Opus i Region Syd

  Vi søger en underviser til 2 hold Varmtvandstræning onsdag aften kl. 19.00-19.45 og 19.45-20.30 i terapibassinet i Fredericia badeland (35 g. varmt). Se evt. beskrivelse af holdene på hjemmesiden, hold 152-35 og 152-36; http://magnumopus.dk/tilmelding.aspx?categoryId=bf34a099-e57d-4781-b046-a483010ea51f Løn efter bekendtgørelse nr. 353, Undervisningsministeriet og LBK.

 • underviser i keramik/glas

  Oplev Frederiksberg i Region Hovedstad

  Undervisning i keramik og glas på et værksted på en institution i Frederiksberg Kommune. Der er tale om et nyt værksted. Løn i.h.t. folkeoplysningsloven. Ring gerne for en snak, hvis du har kvalifikationerne.

Se alle jobs